18 Şubat 2008 Pazartesi

Kadinlar ve saclari..


Bugun Poyraz'la yuruyus donusu, gazete bayisine ugradim ve Instyle dergisi aldim..uzun zamandir aklimda olan ama bi turlu bulamadigim biseyi de buldum.. Kendi resmim uzerine sac modelleri koyabilecegim bi program! 100 den fazla sac modeli, ustelik renk degisikligi de yapabiliyorsunuz.. Hani kadinlar canlari sikildiginda saclariyla oynarlarmis ya, bunu sacinizi yipratmadan ve cok daha fazla secenekle yapabileceginiz yer iste burasi !
Ben kendime kesinlikle sarinin yakismadigini anladim, kizil berbat oldu..Daha koyu tonlarda kalmaliyim, ve hatta bekli kut bi sac denemeliyim :)
Siz de deneyin, cok eglenceli.. Hatta bu konuda hepinizi ebeliyorum ve sizi de gormek icin sabirsizlaniyorum :)
www.instyle.com/hair adresinden calismalara baslayabilirsiniz, kolay gelsin..

7 yorum:

Adsız dedi ki...

Bence sogan kabugu rengi yakismis, sag usttekinin rengi ama uzun olmali. su fr ogretmenimi yollayayim hemen deneyecegim, aklimda bazi fikirler de vardi hazir. iyi oldu iyiiii

Mısır Patlağı :) dedi ki...

çok gzl :)

Sana en çok üst sırada ortadaki kayferengi yakışmış :)

Ama bher resim birbirinden farklı :)

CeRoXiMo dedi ki...

Burcuuu... Üst ortadaki model süper durmuş, Victoria Beckham mı desem Katie Holmes mi desem, cidden harika. Sürekli fön çekme derdi olmasa git kestir hiç bekleme diyeceğim. Ve sana katılıyorum sakın sarı yapma:):)

Asli A. dedi ki...

Sag ust ve sag orta hosuma gitti, hem renk hem tarzlari. Ben de sacimi gene kisacik kestirsem mi diyorum ama uzatmasi var sonra :(

Burcu Demirel dedi ki...

kizlar
bu aralar sacimi pek degistiresim yok ama (zira acaip bir dokulme yasiyorum) , eger degistirecek olursam sanirim en ust sira ortadaki kut modeli denicem..hos o kadar cok ve kaliteli sacim olmadigindan oyle durmayacaktir ama..kisa modeller her zaman daha kullanisli ve guzel oluyor diye dusunuyorum..

Adsız dedi ki...

kesinlikle ustte ortadaki sac modeli sana cok iyi gider...Hulya

AycA dedi ki...

hay allaam bende bunu nerede bulurum diyorsum Ceren2in blog da da gördüm :) saolasın.. bu arada sağ en üst köşeyi beğendim;)