4 Şubat 2008 Pazartesi

Ka ka ka Ki ki ki!

Bi izledim ki, ayni seyi 100 kere solemisim..Yuh yani..

Insan ne hallere geliyo yahu :))

7 yorum:

Yesim dedi ki...

Burcu, çok tatlısınız Poyraz'la beraber ben de güldüm :) Nasıl da katıla katıla gülmüş sana :) Tırnakları kesip markete gittiniz mi peki :))

Burcu Demirel dedi ki...

markete gittik ama hala tirnaklari kesemedik yesimcim :)))cok hareket ediyo rahat kesemiyorum, ya uyurken ya mama yerken yapmam lazim o isi.. bi ara yapicam kismetse :))

AycA dedi ki...

hahah süper ne güsel gülüyor :)))
ben uyurken kesiyorum tırnaklarını;)

AsYa dedi ki...

şok şekerrrrrrrsiniz:)

Isil Simsek dedi ki...

Merhaba Burcu,
Yeşim cok begenmis bu video'nuzu, bana da linkini göndermiş. Çok tatlısınız ;)
Ben Defne'nin tırnaklarını daha küçükken kesebiliyordum ama sonra imkansız bir hal aldı -artık altını bile zor degistiriyorum ;)Simdi tırnaklarını uyurken kesiyorum.Altını da ayaktayken degistirebilmeye basladim.(Daha önce bir blogda bunu okumuş ve gülmüştüm,gerçekten de böyle bir dönem oluyormuş!)
Hep böyle kıkır kıkır gülsün Poyraz'cık!

Burcu Demirel dedi ki...

selam isil..
yesim bana da defneden bahsediyor, resimlerini gordum, cok guzel bir kiz masallah..zaten herkes bu zamanlar en guzel zamanlari diyor, ama aylar gecse de bu cumle hic degismiyor :)

nihal değer dedi ki...

Burcu Merhaba;

Bir süredir takip ediyorum bloğunu..Poyraz bey günden güne daha da tatlılaşıyor.Ne güzel gülmüş öyle. Bu aylar bence çocukların en sorunsuz en tatlı olduğu aylar. Benim oğlum 10 aylık bırak tırnak kesmeyi altını bile değiştiremiyorum artık. Neymiş beyefendi istemiyormuş. Uykusunda da o kadar deli yatıyor ki tırnaklarını kesmek için akrobasi hareketleri yapıyorum resmen.

Hep böyle gülersiniz inşallah...