21 Mart 2008 Cuma

Ufak kuvetten buyuk kuvete terfi ;)


Poyraz efendi bugun eski minik kuvetinden anne baba kuvetine terfi etti! Cunku artik sigmiyordu ve tutmak mumkun degildi..Yeni aldigimiz oturakla ilk denememizi yaptik ve suyu zaten seven oglumuz, bu ise bayildi diyebiliriz :) Gerci oturagin onu gobegimize degdi ve rahatsiz etti ama oraya bi takviye ile isi hallettik..
Su kusu oglumla sabirsizlikla yazi ve tatili bekliyoruz!

8 yorum:

Adsız dedi ki...

o takviye gobek icin mi? sansure karsiyiz biz. seffaflik istiyoruz. :)

Esra dedi ki...

hayirli olsun. :-)))

Bu arada coook tombis bu minnos ya Burcu... :-) Yerim ben onu.

Burcu Demirel dedi ki...

gizemcim..evet o takviye gobegimiz acidigi icin, yoksa bizim saklicak biseyimiz yok..bir dahaki gelisine cook seffaf olabiliris istersen ;)

esracim, evet bizimki biras tombis..kime cekti bilemedik, hala dusunuyorus ;)

AsYa dedi ki...

künye mi takıyo poyraz burcu??
yemiyo mu onu yada yemek istemiyo mu??
Efeyede almışlardı ben takmıyorum düşer orda burda ağzına atar,ısırır felan diye..

Burcu Demirel dedi ki...

asyacim..biz uzun zamandir takiyorus kunyesini, halalarimizin hediyesi..yalan olmasin herhalde 3 ayliktan beri..hic ilgilenmiyo, herhalde cok erken taktik diye..daha hic agzina aldigini veya oynadigini gormedim..

devrim dedi ki...

Slm...
Ben yeni blog annesiyim. Umarım yazmaya vakit bulurum da uzun yıllar yazarım.
Rüzgar 7 ay 10 gunluk. Keske İstanbul'da olsaydanız. Oyun grubumuza katılırdınız. Eminim poyraz'la rüzgar,cok iyi anlasırdı.
Ben bizim kıpırcanı yıkarken deliriyorum. Durmuyor bir turlu. Bu oturaktan almayı dusundum ama kullanıslı olup olmadıgına karar veremedim.
Ne dersin, kullanıslı mı?
Gorusuruz

Burcu Demirel dedi ki...

selam devrim..ben cok rahat ettim bu oturakla..hareket etse de bu oturak vakumla kuvete yapistigi icin yerinden oynamiyor..zaten yikamak icin baska bir yol da bulamadim ;) oyun grubunuza katilmayi isterdik gercekten..Poyraz ve Ruzgar isim itibariyle zaten iyi anlasirdi ;)

AYSUN dedi ki...

Harika görünüyor :) Haha ben de bir an sansür mü uyguladınız yoksa dedim ama:) Poyraz'ın rahatlığı için konmuş ben oraya:P

Saç rengi çok güzel maşallah...