19 Mayıs 2007 Cumartesi

Gecikmis tesekkur..

Gecikmis bir tesekkur borcum var.. Fuat, Ferah, Sumeyye, Zohre, Erman, Murat, Hamide, Ezgi ve Fatma.. Nilosumun biricik arkadaslari.. Bebegimize daha dogmadan oyle sirin bir hediye almislar ki..Kirmizi , super, minicik bir spor ayakkabi.. Ustelik hepsi tek tek icine notlar yazmislar.. Oglumuzu simdiden bu kadar cok seven var ;)


Daha erken tesekkur etmem gerekirdi ama hediyemizi Turkiye'de biraktigimiz icin resmini cekip koyamadim, netten aradim ama bulamadim..
Hepinize tek tek tesekkur ederiz, cok dusuncelisiniz gercekten..Hep soluyorum, sansli kiz su Nilos ;) bebegimiz evimize gelince hepinizi bekliyoruz ona gore..

3 yorum:

Adsız dedi ki...

nilosumun biricik arkadasları yazıcagına biricik niloşumun arkadasları yazsaydın daha ii olurdu ama neyse:D seni cooookk seviorumm canımmmm

Kirpikteki Gözyaşı dedi ki...

Burcu Merhaba:)

Oğlunuz hediyesini ve t-shirt ünü güle güle, iyi günlerde kullansın:) Hayırlısıyla doğduktan sonra bir sürü fotosunu çekip, koyarsın buraya inşallah! Bu arada biz de eşimle haftasonu doğmamış çocuğumuza (ortada hiçbirşey yokken)t-shirt aldık:) Yani hoşumuza gitti, aldık. Belki bir daha bulamayacağız. Öyle değil mi?

Sevgiler.

Burcu Demirel dedi ki...

Sorma Sebla, ben daha evlenmeden neler almistim :) bilmis gibi gidip erkek seyleri almisim bir de, demek icime dogmus ;) dedigin gibi insan begendigi bisey olunca ya sora bulamazsam diye almak istiyor, al sen de koy bi kenara..her an bi suprizle karsilasabilirsin di mi?