31 Mayıs 2007 Perşembe

Annem yillar once ne yazmis..

Kendime soz vermistim..Seni hissetmek icin o kadar cok bekledim ki, o an gelir gelmez senin icin bir gunluk tutmaya baslamaliydim..Sozumu tuttum, gittim kendime coook guzel bir defter aldim ve yazmaya basladim..Seninle gecen hergunu, her paylasimi sana anlatmak istedim.. Insallah dogdugun gunu, ilk gulumsedigin ani, ilk disini, ilk anne-baba deyisini, ilk adimlarini da yazacagim.. Seni nasil heyecanla bekledigimizi goreceksin..

7 yorum:

Mutlu Kum Taneleri dedi ki...

Bende hamileyken günlük tutmuştum. Çok güzel bir anı oluyor doğduktan sonra okuyunca.

AsYa dedi ki...

burcu ne iyi yapmışsın,bende istiyodum ama olmadı bloga başladım günlük yerine..gerçi el yazısıyla yazılmış bir günlüğün yerini hiçbirşey tutamaz ama bizim Efe annesinin bloguyla idare edicek:) sonra bastırıp yazdılarımı saklıcam..zamanla inşallah..bebişler bi gelsinde...

Anne ve Bebisi dedi ki...

:)
Merhaba, demek yeni bir anne adayımız daha var blogta:) Maceralarını okumayı sabırsızlıkla bekliyorum:) Umarım her şey yolunda ve çok güzel gider:)
A Bientot :))

Adsız dedi ki...

Cok duygusal, su kapali depresyonik havada aglatacak kadar duygusal.

Burcu Demirel dedi ki...

Gizemcim, aslinda cok da duygusal bir kadin degilim ama konu kuzumuz olunca kendimi garip hissediyorum..Bazen diyorum ki keske hep icimde kalsa..hep o kipirtilarini hissetsem..

Anne ve bebisi..dogumunu gun gun izledim blogundan,oyle detay veriyosun ki, faydali bir web sitesi oluyor bircok kisi icin ;) Herkes birer birer bebeklerini dunyaya getiriyor,darisi basimiza..

Hergun aklima gunluge yazacak bir suru sey geliyor ama eve gelince unutuyorum..ben bile yillar sonra bu gunlugu okumak icin sabirsizlaniyorum kizlar..

Kirpikteki Gözyaşı dedi ki...

Çok iyi bir fikir. Senin el yazınla, senin ağzından cümleler. Ben annemin böyle birşey yapmasını isterdim açıkcası. Gerçi şimdi bize şiirler yazıyor:)

İstanbul'dan sevgiler. İyi haftasonları Burcu:)

Adsız dedi ki...

ya 22 yasında gencecik bi çıtırım ama bloguna her girdiğimde hamileliğine özeniyorum resmen yaa..çok tatlısın yengem yengem
muuahh