11 Kasım 2007 Pazar

Hayatımızdaki Hayati..


İşte bu zavallı Hayati..Ailemizin yeni ferdi..Oğlumun uyku arkadaşı olmak için çabalıyor ama.. Ne hallere düştü garip tavşan..

7 yorum:

Anne ve Bebisi dedi ki...

Her gecen gun, gozle gorulur bir sekilde buyuyor masallah:) Cok da tatli oluyor gun gectikce:)

Colic'le ilgili olarak, Ingiltere'de gosterilen bir program vardi, Bringing Up Bay, bebegin aglamasini kesen bir yontem gosterdi uzmanlardan bir tanesi. Bebegi slingin icine koyuyorsun, mumkunse ten tene olsaniz daha iyi olur. Acik ve temiz havada yuruyorsunuz. That's it. Gece vakti disariya cikamiyorsan evin icinde dene. Bebegi slinge koyman, kucaginda tutmandan biraz farkli oluyor. Bez onu sarip sarmaliyor bir, senin kokunla, teninle daha yakin oluyor iki. Bir de uzerine yuruyup hareket edersen bebek cok rahatliyor. Bu yontemle gozumuzun onunde aglayan bebek susmustu:) Tv'de gozumuzun onunde yani:)

Just an advise..

Insallah kisa surede atlatirsiniz, moralini bozma sakin. MK da aksamuzerleri aglamisti bir ara. Cok sukur kisa surdu.

Gecmis olsun.

Kirpikteki Gözyaşı dedi ki...

Burcucum Poyraz da kocaman olmuş:) Tulumunu çok beğendim:) Zaten Poyraz'ın cicilerinden etkilenip Motehrcare'den t-shirtler aldık doğmamış bebeğimize:) Hatta yakın bir zamanda ihtimali bile olmayan:) Maşalaaaah diyorum ve miss gibi kokluyorum Poyrazı:)

Burcu Demirel dedi ki...

Esra,

Bu sling isinden korkuyorum ben yaa..sanki dusuvericekmis gibi geliyo..bir de duzgun takamazsam filan die endiseleniyorum..ama ise yariyosa hemen bi tane edinmem lazım, cok tesekkurler tavsiye icin..

Sebla,

İnşallah yakın zamanda olur diyorum o zaman..çok güzel birşey, yaşamak için gecikme :)

Anne ve Bebisi dedi ki...

Burcucum, pek cok sling cesidi var. Benim blogta tanittigim slinge mesela 3. aydan once oturtamiyorsun bebeyi, sirti sebebiyle. Icine yatiriyorsun, sekilli aciklamasi var guide'in icinde.

Bazi slinglerde, alt taraf kapali, 3. aydan kucuk bebisler anne karnindaki gibi ayaklar karnina cekilmis vaziyette duruyor vs. Oldukca guvenli mesela.

Hic korkma, olmadi bebisi ellerinle disardan da tutarsin.

3aydan kucuk bebekleri benim slingte boyle tasiyorsun mesela:

http://www.babyhut.co.uk/acatalog/babyhut_direct_slings_and_carriers_5.html

Sevgiler..

Mısır Patlağı :) dedi ki...

Benimde bebişim 21.eylülde dünyaya geldi onu yalancı emziğe alıştırmaya çalışıyorum Çünkü meme tiryakisi bu aslında çok güzel ama çok emincede rahatsız oluyor diye düşünüyorum ağladığında sadece göğsümde susuyor karnı tok oluncada emmiyor ölesine ağzında tutuyor bir yöntem söyleyiin nolur ...

Burcu Demirel dedi ki...

slm mısır patlağı :)

benim kuzenimin oğlu 6 aylıkken başladı emziğe..eğer ısrar edersen alışır, tabi istersen..kimileri istemiyo ama doktorum damak gelişimi için iyi olucanı söyledi ve tabi acaip bi susturucu :)) daha bebeğin küçük, alışabilir..göğüste uyuma konusuna gelince, bütün bebekler seviyo orda uyumayı, ama bundan vazgeçirmek için napmalı hiç bilemiyorum..

CeRoXiMo dedi ki...

Burcu cum ne kadar da hızlı büyüyor Poyraz maşallah. Yeni resimleri de pek güzel ama benim favorim Yaşama Sebebim başlığı altında babayla uyurkenki halleri. Bir anne için daha güzel bir görüntü olamaz herhalde:)

Sling için de hiç korkma. Nasıl kllanılacakları açıkça anlatılıyor. Benim yaptığım slingi de yan komşum sürekli kullanıyor ve Allah senden razı olsun, daha doğrusu bunu icat edenden deyip duruyor:):)