13 Mayıs 2008 Salı

Evimize geldiikk..


Dun evimize geldik.. Artik yaza kadar Brukseldeyis..Bu arada yazamadim, neler birikti neleeer...Buraya da geldim bi firsat olmadi ki oturim bilgisayar basina..Poyraz 1 hafta once emeklemeye basladi, artik popom yer gormuyo malesef :) O yuzden rsimleri,videolari toparlar toparlamaz oturdum bilgisayar basina..Poyraz onumde uyuyor su anda..Yazi bitene kadar uyanmaz insallah ;)

Yolculugumuz bekledigimizden iyi gecti yine.. 3,5 saatin 1 saatini uyuyarak, geri kalanini anneyi ve babayi soytari ederek gecirdi Poyraz efendi..Ucak alcalmaya basladiginda, basimda rafya ipleri, elimde bilimum oyuncaklar, kucagimda yastiklar , Poyraz'i sakinlestirmeye calisiyordum :)

Firsat bulur bulmaz bebekle seyahat konusunda bi yazi yazicam, tecrubelerimi anlaticam size..
Poyraz icin coook yogun bi ay oldu..Bi kere emeklemeye basladi babanesinin evinde..Bi aksam yerde onunla oynuyoken televizyona takilmisim..Aaa bi baktim onumden bidil bidil bisey geciyo! Hemen kameraya sarildim ve Poyraz,in 2. emekleme tecrubesini videoya cektim.. Yesil erik ve musmula sevdasina nasilda hizli emekliyo bakar misiniz? ;)



Bunun disinda ilk trasimizi olduk, zira artik "aaay ne tatli sey, kiz mi erkek mi?" diye sorulan soru sayisi artmisti ;) Eve yakin bir cocuk kuaforune gittik, berber baya hizli ve tecrubeliydi ama yine de bizimki bu isten pek hoslanmadi.. Farkettigi zaman cirilti koptu tabi..


Guzel bir tatil gecirdik ve her zamanki gibi surune surune donduk buraya :( Ama olsun.. Yaz icin yine ordayiz ve temelli donmemize de bisey kalmadi.. Poyraz konusunda en onemli sey onun 5. kez aglama krizi gecirmesiysi.. Sizlerin de basiniza gelir mi bilmiyorum ama bazen birseyi bahane edip bir aglama tutturuyo..Gecen gun bir tanidigimiza gittigimizde tam 1,5 saat agladi, sesi kisilana, nefesi kesilene kadar.. Arabaya attik son surat Sapanca yollarinda turladik ama yok..Kucagimdan kendini atiyor, tekmeliyor beni..Son care Mucella ablayla en yapmam dedigim seyi yaptim ve carsafin icinde salladik :( Sersemledi ama yine de uyumadi.. En son cayi, yiyecekleri herseyi birakip atlayip eve donduk.. Eve gittigimizde sanki o Poyraz gitmis yerine melek Poyraz gelmisti ..Sanirim ust dislerimiz geliyor, bunun huysuzlugu olabilir..Kan ve idrar degerleri normal cikti cunku.. Cok gergin ve asabi.. Surekli mizlaniyor, hep yaninda olmamizi istiyor..Oyalamak icin aklimiza ne gelirse yapiyorus ama nafile.. Umarim zamanla duzelir..

9 yorum:

KEO dedi ki...

hoşgeldiniz, artık minik komando nerde anne orda!!ben de yakında yanacağım galiba:))az kaldı bizimki de çok gayret ediyor ve her tarafı merak ediyor:))hep oyun alanının dışına kadar gidip halıyı ve parkeleri tırnaklıyor ve de masanın ayağına gidip bakıyor şaşkınlıkla:))

Esin dedi ki...

evet ,çok ağlamasıve huysuzlanması üst dişlerin geldiğinin göstergesi olabilir ,ömerde diş çıkarırken çok huysuzlaşıyor ,sürekli ağzında tükürük :) ve tabii iştah kaybı.
Ama üst dişler 1 ay gibi bir zamanda çıktı ömerde,zor bir süreç allah kolaylık versin..

Adsız dedi ki...

bıcırıgım ne kadarda buyumus masallah.asker kıyafetlerınıze bayıldık turkıyedenmı aldınız?
bu arada hos geldınız evınıze ozledık sızı cook oglusumla:)
sevgıler gulsum

Yesim dedi ki...

Hosgeldinizz, biz de ozlemistik Poyrazcimi :) Buyumus valla, her zamanki gibi cok sik :)

Burcu Demirel dedi ki...

keo: walla tahminimden zor oldu..dogum kilosunu veremedim diye uzulenler uzulmesin, sanirim o an bu an ;)yanliz bizde durum tersi, ben onu degil o beni takip ediyo ev icinde..

esin ve omer:disler geldi gelecek sanirim, iyice kabardilar ve kizardilar..cikmaya az kaldi..cabucak ciksalar bari, yoksa yandik :(

gulsum: evet evet turkiyeden..mummy's little soldier yazan t-shirt'umuzu mathercare'den, pantolonumuzu gap den aldik..yerde surunen oyuncak komandolar var ya, ayni onlara benzedi di mi?

yesim: hosbulduk yesimcim, en kisa zamanda gorusurus insallah..

Kirpikteki Gözyaşı dedi ki...

Burcucum hoşgeldiniz:) Poyraz yerinde durmayacak artık:) Allah kolaylık versin sana! Çok şeker ama poposunu kaldıra kaldıra gidiyor:) Maşallah! Benim için kocaman öp annesi:))

palyanço dedi ki...

oncelikle hosgeldiniz :) uzun suredir sizi gizliden gizliye takip ediyorum :/ poyraz cok tatlı maasallah :) onun gelişimini izlerken basımıza gelecekleri görür gibi oluyorum ;)

bu arada bizde cumartesi aksam ucak yolculuguna cıkmıs olacagız..hani su yolculuk deneyimlerini bi an önce dinleyebilsem keske :))

sevgilerimle..

AycA dedi ki...

Emeklemeniz hayırlı olsun ama doğum kiloları yürümeyele bile gidemedi bende :)) şimdi şimdi biraz vermeye başladım artık ..
Saçlarınızda güle güle büyüsünler :) tatil yaramış yavru kuşa :)

Burcu Demirel dedi ki...

sebla: hosbulduk cnm, optum ;)
palyaco: malesef ucak yolculugunuza yetisemedim ;( ama dedigim gibi en yakin zamanda yazicam..
ayca: ben de cabaliyorum vermeye,nitekim zaten varolanlarin uzerine poyrazin getirdikleri eklenince..denizden kepceyle su aliyorum anlican ;)))