10 Nisan 2007 Salı

Kisa bir tatil, uzun bir haftasonu..

Bruksele donduk..Kisa bir tatil ama uzun bir haftasonuydu..

Persembe aksami isten kostura kostura ciktik, kendimizi attik arabaya..heyecandan ,giderken havaalaninin donusunu kacirdik..Neyse..oyle boyle yakaladik ucagi..Istanbul'a indigimizde saat 22:30 idi.. Beni hala zorlamaya devam eden midemle beraber, duse kalka Izmite vardik.. Evde bizi super bir firinda balik ve en onemlisi onceden siparis verdigim yesil erik bekliyordu ;)


Ertesi gun butun gun annemin mutfagin balkonunda oturduk..Yuvam'dan sehri izledik.Hava oyle guzeldi ki.. Saat 7 gibi tekrar yola ciktik.. Bu kez Ankara'ya..

Kisa tatilde amma mesafe yaptik..Ctesi gunu sabah erkenden doktora gittik..Itiraf etmeliyim ki cok heyecanlandim..Gerci o gune kadar herkes "kesin erkek olacak, bak gorursun" diyordu..Ben de bugune kadar her ultrasona girisimde sanki ufak bir erkek goruyordum..
Lutfu bey'in ofisinde beklerken zaman gecmedi sanki..Bu arada Ozge de bir turlu gelmek bilmedi ;) Odaya girdigimde duvara yansitilmis bir ultrason goruntusu vardi..Sora 10 dakika sora orda biz de oglumuzu gorduk.. Evet herkesin icine dogan gerceklesmisti ;) Doktor bey "Cinsiyetini biliyor musunuz?" dediginde ben zaten duvarda gayet net goruyordum :)
Bebegimizin sagligi yerinde, hersey yolunda..(masallah) Bu persembe 4 ayimiz doluyor..
Kendimizi Mothercare'e attik.. 2 t-shirt aldik..uzerinde soyle yaziyor: " Mummy's little soldier" ve "Handsome just like his father" :) Artik neyi hangi renk alacagimizi biliyoruz..
Aksam amcamlarda mangal partisi vardi..Butun aile ordaydi..Irili ufakli tam 25 kisi ! Ee tabi boyle olunca yemek masasi oldukca senlikliydi..
Gec saatte eve donduk.. oldukca yorgundum, oyle rahat uyudum ki.. Ertesi gun tekrar yola ciktik, Izmit'e dogru.. Once babamizi ziyaret ettik, torununu gorsun, hissetsin diye..Bizi gordugune eminiz.. Daha sonra annemi ve kizlari da alip bizim Balikci Hamdi'ye gittik.. Hersey bu kadar mi lezzetli gelir, bu kadar mi guzel olur..

Dun saat 14:00 de ucaga bindik.. Yol boyunca oglumla uyuduk.. Umariz zaman cabuk gecer de en kisa zamanda doneris evimize..
(resim:http://www.hayesflorist.co.uk/shopimages/210x210-boy.gif)

1 yorum:

Burcu Demirel dedi ki...

selam yesimcim..
kusura bakma, ekran dutch olarak acilinca yorumu yayinlayacagima yanlislikla reddettim:) tebrik icin cok tesekkurler.. artik darisi basiniza ne diyeyim :))