5 Nisan 2007 Perşembe

Bu aksam gidiyorum buralardan :)

Bu aksam gidiyorum buralardan .. Ama geri donmek uzere.. 2 aydan uzun suredir Bruksel'deyiz ve Easter tatilini firsat bildim hemen Turkiyeye bi ucus ayarladim.. 3-4 gun bile olsa donmek cok guzel olacak.. Su saatler biran once gecse de isten cikip kendimi havaalanina atabilsem keske..

Buraya gelirken bir yazimda ozleyeceklerimi yazdim, hepsini gercekten cok ozledim..Evimi, Izmit'i, Ankara'yi, ailemizi..Annemi aradim, bir suru yemek siparisi verdim: Tirit, kalburbasti, zeytinyagli biber dolmasi,cikolatali cheesecake.. Aseremedim ya bir turlu, bari firsati degerlendirim dedim ;) Yarin aksam da Balikci Hamdi'den balik! Hepsinin resimlerini cekip en kisa zamanda yazicam..

Bu arada cumartesi gunu 4 boyutlu ultrason icin doktor kontrolum var Ankara'da..Belki de cinsiyeti belli olur artik bebegin, olur mu sizce? Bir de bunun icin cok heyecanliyim galiba..Ozge de gelicek benimle, hani su ayni anda hamile oldugumuzu ogrendigim arkadasim, eminim cok komik olacak ;)

2 yorum:

Yesim dedi ki...

Burcucum size iyi yolculuklar iyi tatiller, Balıkçı Hamdiyi çok severim, izmitte otururken biz de sık giderdik, benim yerime de ye güzel balıklardan :) Bakalım bebek göstercek mi size cinsiyetini, ben de merak ettim bak şimdi :)
Sevgiler,

Burcu Demirel dedi ki...

Senin yerine de yerim tabi Yesimcim..Zaten isime geliyo ,hem kendi yerime hem bebek icin hem de baskalari icin yemek :)Bebegin cinsiyetini ogrenir ogrenmez yazarim..optum