16 Ekim 2008 Perşembe

Yok Artik..!

Bugun Martha Stewart'in sitesinden gelen bi email ile artik yok artik dedim yaaaa..

Ev hanimi (!) oldugum gunden beri firsat buldukca Derya Baykal'in "Derya'li gunler" programini izlerim..Ama yeni sezonla birlikte artik bu kadar da olmaz diyorum.. Surekli Martha Stewart'in sitesindeki fikirlerden biseyler yapiliyor, ustelik fikirler Derya Baykal'a ait gibi.. Bu beni cok rahatsiz etti.. Isim vermeden bile belirtilmiyor bu durum..

Programin studyosu zaten Martha'ninkine benzedi gitti hadi neyse..Bir de dun ayakkabi kutusu ve derdolabi (Derya Baykal'in verdigi isim) gorunce oturdum derya Baykal'a bi email attim.. Hos cok da umursayacagini sanmiyorum ama bence ayip artik..

Tamam yaratici ve atom karinca gibi bi kadin ama olmaz ki canim..

8 yorum:

Adsız dedi ki...

Mailde ne diyordu yani? meraklandim simdi

SMİLENA dedi ki...

dün bende seyrettim o programı ve çok beğendim o ayakkabılığı.Tamamen benim fikrim demişti .ne ayıp.olmaz ki böyle bir yerde gördüm de bari dimi?
hoşça kalın...

ttt dedi ki...

Merhaba, benim de 5 aylık poyraz'ım var:))
Önceki post unda mustela kullandığını yazmışsın, ben desitin kullanıyorum ( mavili olan tüp) , çok memnunum, mustelayı denedim, beğenmedim, çünkü ne kadar yedirmeye çalışsam da desitin gibi değil. Bir de dr kremi çok az sürüp iy,ice yedirin, tabaka şeklinde kalmasın demişti. Oğlumun adaşını öpüyorum:)) Sevgiler

Burcu Demirel dedi ki...

gizem > derya baykal ın derdolap diye cikardigi seyi gondermisler..onlarin daily emaillerine uye olmustum da..gorunce pes dedim walla..derya baykal da 3 gun aciklamadi super bisey super bisey diye..sanki kendi kesfi..

smilena > ben de ona kiziyorum zaten,bi de bole herseye evde dusundum butun gece degisik bisey bulim diye filan diyo ya..

tontontombo > selamlar..ben de desitin kullandim turkiyedeyken ama malesef brukselde bulamadim, mustelaya gectim..ama ondan da memnunum..

annesininoglusu dedi ki...

iyi yapmışsın valla,insanları enayi yerine koymasınlar...

esra-emir aydin dedi ki...

merhaba

bende bu kadın bu kadar fikri nerden buluyor diye düşünüyordum.demekkı Martha'dan alıntı yapıyormuş, hadi alıyorsun niye kendin yapmış gibi sunuyorsun.cok ayıp Derya Baykal,belkıde rtük'ten korkup isim söylemiyordur bilemiyoruz.

nalan dedi ki...

bizim 10 marifet.org da yayımlanan işleri de yapıyor.yapsın tabii ki ama en azından ufacık bir değdirmeyle netten filandan aldım gibi dokundursun değil mi.bugün de kuzuyu yapıyor.
ben blogumda ve 10 marifette kullanacağım bir şeyi blog sahibinden izin isteyip cevap bekliyorum.onların da netten aldığı işler bile olsa böyle yapıyorum.sanırım bu pek olağan değil ki onlar da bana izni teşekkür ederek bildiriyorlar.Ey güzel blog sahibi
lafa ortasından paldır küldür girdim.çünkü kızımdayım,bu onun bilgisayarı ve sen onun okuduğu izlediği listeden .ben de seni tanımış oldum böylece.
oğlun da çok tatlı .sevgiler

Burcu Demirel dedi ki...

bugunku kuzu da mi calinti? walla ben yazdim iletisim adreslerine ama zahmet edip 1 satirla bile donmediler..fax cekicem, okumazlar diye useniyorum..dediginiz gibi en azindan internetten buldum filan desin di mi? resmen uzerine yatiyo inanamiyorum..benimle ayni dusunen insanlar oldugunu gormek sevindirici ;)