15 Ekim 2008 Çarşamba

Ozlenen puslu Izmit gunleri ..

Meger zamaninda begenmedigim bu sehri ne kadar seviyormusum.. Yillar once bana deselerdi ki, sen Izmit'te 4 yil yasayacaksin, ustelik evlenip oralara yerlesiceksin, hadi be derdim, benim ne isim var orda? Ama simdi evime donmeyi 4 gozle bekliyorum..Simdi babanemizdeyiz.. Bruksele donmeden once bikac gunlugune ziyarete geldik.. Izmit otogarina tepeden bakan mutfak balkonundan bu sabah gordum yine puslu, sisli, yagmurlu Izmit'i..Bi oofff cektim..Ne kadar ozledim.. Sabahin korunde kalkip servise bindigim gunler geldi aklima..

Poyraz 2. azi disini cikariyor ve ilki gibi cok zor oluyor.. Ates yok ama ishal, uykusuzluk, huysuzluk, istahsizlik, popoda pisik hepsi bi arada..(not: pisik olmmasin diye mustela kullaniyorum ama bu ishal durumlarinda ne yapsam pisik oluyor, o zaman Hametan kullaniyorum..Gece suruyorum sabaha hicbirsey kalmiyor, yine de doktorunuza danisin tabi..oneririm) Geri kalan iki azi disi de boyle olucaksa yandik :( Ustune bi de sag kulaginda ufak bi dolgunluk var.. Burnu yuzunden geniz akintisi.. Bruksele gider ayak hepsini atlattik yani burda..Bugun oyun grubu mail grubundan Olcay Aqua Doodle ile ilgili bi mail gondermis.. Ben Poyraz'a almistim ve bizimkiler icin super bisey oldugunu dusunuyorum..Gerci henuz kendi bilincli biseyler yazip cizmiyor ama cok guzel karaliyor :) Hicbir zarari yok, kalemin icine su doluyor ve ucundaki sunger islaninca, ozel ortusu uzerine yazi yazilabiliyor..Ustelik bikac dakikada kuruyup gidiyor.. Ne ustun, basin ne de duvarlar yerler boyandi derdi var ;) Siddetle oneririm..

4 yorum:

AsYa dedi ki...

Poyraz'ın montu şimdiden küçülmüş:))))
bizimkilerin kollarını iki kere katlıyorum ben düşün o kadar büyük aldım:)))
Bu arada bence iş hayatını özlüyosun sen:)
Aynı duygular bende de var..
Birden kendimizi bambaşka bir dünyada bulmuş olduk afacanlarla..Kolay değil

KEO dedi ki...

Hımm demek İzmit ha?Ben de ortaokul+liseyi orda okudum, sonra ünv.için ayrıldım ama annemler ordalar.O fotonun nerden çekildiğini biliyorumm:)hehehh

Burcu Demirel dedi ki...

asya > bu montu hamileyken ayini hesaplayip almistim, ama Poyraz'in bu kadar gurbuz oluca aklima gelmemisti tabi :) giydirmeden kaldirmaya kiyamadim, bikac kere giydirim dedim napim ;))Artik ben de hep 2-3 yas aliyorum..Anca sigiyo.. is hayatina gelince, evet sanirim bazen ozluyorum..Ama Poyraz'i buyurken gun gun gorebilmek cok daha guzel tabi..

keo > izmite disardan gelen ya alkolik olur ya sporcu dediler bana ilk geldigimde, ben ikisini de olmadim ;) ucuz kurtuldum yani :)) ama insan heryere alisiyo iste..

elif dedi ki...

burcucum demek yamacımıza kadar geldin...neyse bir sonraki gelişin temelli olacak galiba...
bekliyoruz:)
elif&ada