20 Ekim 2008 Pazartesi

Biz buyudukce, dunya kuculuyor..


Bruksele donus yolunda havaalaninda gordugum bu afis ne kadar anlamli geldi ;) Poyraz buyuyor,dunya gittikce kuculuyor..Ve Poyraz ne cabuk buyuyor..

Evet, Bruksel'e, evimize donduk.. ama gocebe hayatimiz henuz sona ermedi.. Kasim sonu insallah temelli olarak memlekete donus icin son bir ucak seyahatimiz olacak..Ondan sonra zaten 1 yil evden ayrilmamayi, bavullarimi yakmayi dusunuyorum :)))

3,5 saatin 2 saatini uyuyarak, geri kalanini oyun oynayarak gecirdi Poyraz..Gayet sakin ve guzel bi seyahat oldu..Eve gelince bi afalladi, artik yuruyordu ve kesfedecek ne cok yer vardi meger ? :) Oyuncaklari yeni gibi geldi yavruma, birini birakti oburunu aldi.. Hala eve doyabilmis degil..

Donmeden Poyraz'a buyukannesi bir tulum ormustu.. Buz gibi evimize gelince ne guzel oldu, sicacik giydik.. Cok sagol ananecim, eline saglik..

6 yorum:

Yesim dedi ki...

Hoşgeldiniz dicem ama hemen de gidiş tarihini yazıp hevesimizi yarım bırakıyosun be burcucum :( Poyraz'ın tulumuna bayıldım çok tatlı olmuş, Poyraz şanslı çocuk ananesi çok hamarat :) Öpüyorum sizi...

SMİLENA dedi ki...

çocuklar çok çabuk büyüyor.göz açıp kapayana kadar bakmışıs ki deli kanlı olmuşlar.
tulumunuz çok şirinmiş.modelini isteriz...sevgilerle..

ummugulsum dedi ki...

oy oy oy poyrazın tulumuna bayıldım, o nasıl orıgınal bısey ole yaa. yok yok bence poyrazda bısey var bu cocuk cok cekıcı yaa masALLAH subhanALLAH..
sevgıler:)

Kirpikteki Gözyaşı dedi ki...

Hoşgittiniz Burcucum:) Az kalmış kesin dönüşe! Hayırlısı olsun hakkınızda. Poyraz'ın tulumuna bayıldım. Maşallah çok yakışmış! Öptüm kocaman sizi:)

Burcu Demirel dedi ki...

tesekkur ederis kizlar.. tulum tarifi isteyenlere ananeme sorim ogrenim yazicam ;))

a_y_s_e dedi ki...

yesimin sayfasindan link ettim size, merhaba!

havaalanindaki afis gozlerimi doldurdu inanin. Ben de simdi butun Turkiye'ye donus yolu boyunca bunu ararim artik! :)