25 Temmuz 2008 Cuma

Yine Cesme, yeniden Cesme..

Bu yaz tatilimiz, oglumuzla birlikte cok sevdigimiz Cesme'de gececek yine.. Baska bir yer dusunemiyorum.. Donduk dolastik yine Cesme'ye karar verdik..

Henuz cekirge surusu gibi yigma yabanci turistin ususmedigi bi yer Cesme..Kalabalik ama bogmayan sIkmayan bi kalabalik.. Son yillarda hep oradaydim, simdi cok farkli olacak..Poyraz da ilk yaz tatilini orada gecirecek..bakalim, nasil olacak..

Otelde kalmak yerine havuzlu bir siteden bir villa kiraladik..Boylece hem ev ortami gibi olacak, hem Poyraz'la daha rahat edices diye dusunduk.. Yemek ve uyku saatlerini otele uydurmak, odaya cik plaja in yapmamak, sakince bahcemizde sisme havuzumuzu doldurup oglusla cip cip oynamak icin .. Bir arkadasimin onerdigi bu yerden donuste daha detayli bahsedicem..

2 aylik seyahatimizin diger zamanlarinda Ankara ve Izmitte olucas..Insallah ilk dogumgunumuzu hepberaber, ailemizle kutlicas..Harika olacak!

2 yorum:

Eya dedi ki...

Merhaba Sevgili Burcu...

Bizde gecen yil oldugu gibi bu yil da Cesmede tatil planliyoruz.Bende önce Izmitte kalacagim sonra Izmir-cesme...
Ortak yanimiz var bu tatilde seninle.Güzel bir tatil gecirmeni diliyorum,sevgilerimle...

Zehra

Kirpikteki Gözyaşı dedi ki...

Burcucum şimdiden iyi tatiller! 2 ay ne güzel! Tadını çıkarın! Poyraz Bey de cıp cıp oynasın suda:) Evler çok güzel gözüküyor bu arada! İyi yolculuklar! Kocaman öptüm sizi:) Yazısız bırakma bizi sakın;)