18 Temmuz 2008 Cuma

Yaramazlara ilginc biseyler..

Internette dolasirken asagidaki ilginc seylere rastladim..internet siteleri Spoon Sisters ve Boon Inc. Daha baska bircok eglenceli sey var..bi goz atin derim..


Oncelikle su super catal ve kasiklar.. bundan Poyraz'a bi tane edinmeyi istiyorum..cok sirinleeerrr! Catal, kasik ve itecek ;)

Sonra bu patikler..kolay gorunuyor..eli yatkin biri tarafindan tig ile yapilabilir..tabanina da kalin bi taban, veya deri konursa harika bi hediye olabilir, sizce?

Bu mute button emzik tutacaklara koptum gorunce.. hakkaten mute button..bebegi emzik kullanan anneler bunu daha iyi anlarlar ;)

Bu tepsiye gelince.. hem egitici hem de eglenceli bi urun.. cocuk hem kasik catalin yerini ogreniyor, hem de yemek eglenceli hale geliyor.. gerci 55$ bu tepsi icin coook fazla bi fiyat ama aynisini bir amerikan servis uzerine cizim yapip isleyerek de yapabiliris diye dusunuyorum..

Bu mama kasigi ne kadar kullanisli bilmem ama belki zor yemek yiyen bebekler icin kullanilabilir..Yani cok kipir kipirsa, iki eliniz birbirine dolaniyosa, ne bilim ;) Turuncu kisim aciliyor ve icine yiyecek konuyor..Daha sonra kasiga uygun miktarda sikarak bebege veriliyor..


Peki bu ucak kasiga ne demeli? Hani su " ucak geldi, ucak geldi, vuuuuu !" olayi var ya.. onun icin biri dusunmus yapmis iste ;)

Bu da Pee Pee.. adi ustunde yani.. bez alirken kendini tutamayan minik pipiler icin ;) Daha once Pratik Anne'nin blogunda benzer bisey gormustum.. Cooook emici desenli bi kumastan ufak bitane dikilebilir..

7 yorum:

Seyhan dedi ki...

çok cici şeyler bunlar ya taksi patikler çok sevimli anneme ördürsemmi ben beceremem:(

Adsız dedi ki...

Hey Allahım yavv..neler yapmışlar yakında biyonık anne falanda yaparlarsa hiiçç şaşırmam(:

Burcu Demirel dedi ki...

pitircik > evet bence anneler bu isi becerir, ben de dusunuyorum ;)

nilos > onu da yaparlarsa zaten biz bosa cikaris ;)

Adsız dedi ki...

cok yaratici! ozellikle kepce ve tir seklindeki kasiklar. nerden buluyosun bunlari burcu? :)

Burcu Demirel dedi ki...

yaw otomatik olarak oluyo, onlar beni buluyo sanki ;)ilerde beni daha iyi anlarsin ;))

sib dedi ki...

ben de junior icin kasik biberon almistim hiiiiic kullanmadi cunku cok az akisi oldugundan ama icimde kaldi simdi o turuncu kasik biberonu gorunce yine icim gitti...
hepsi de super ama bize en cok pee pee lazim...ozellikle baba alt alirken her defasinda da oglus sobeliyo:)))))))

Adsız dedi ki...

ayyy ben bu fikirleri çok beğendim benim oğlum daha 1 yaşında ve altını değiştiriken hep pipisiyle oynuyo ayol sünnet ettirecem valla siz ne zmn sünnet ettireceksiniz?