14 Temmuz 2008 Pazartesi

Nefsim ile savasta alisilmis skor: 1-0


Her insanin bazi zayif noktalari vardir.. Benimkilerden biri ama zayif nokta olmasina ragmen en guclulerinden.. NUTELLA ! Bu nasil bir sey ya, hangi insanoglu boyle biseyi icat etmis olabilir? Bunu nasil yapar? Yine 1-0 yenik durumdayim iste..durum bu..

Bugun yine markete alisveris icin gittigimde farkettim ki butun rotalar nutella rafinin onunden geciyor.."Aaa..sunu da alicaktim, geri donim bari.." veya " Amaan, bi de sunu alcaktim..".. Hayir burcu almamalisin, ya burcu nolcak bi seferden al iste, bitsin bi daha almazsin.. kimi kandiriyorum? Su cizgi filmlerdeki gibi, beyaz kiyafetli melek burcu ve kirmizi kuyruklu seytan burcuyu gozunuzun onune getirin iste ;) Bu seytan burcu yuzunden mutfak dolabimda nutella bardaklarindan olusan ufak bi set olustu bile.. Misafire filan cikarabilirim yani, bilmem sayi hakkinda fikir verebildim mi? ;)

Neyse..bu bitsin bi daha almicam.. hamilelikte aldigim 22 kilonun 6 sini poyrazla birlikte, 6sini 2. hafta verdim( Ankaradaki susuzluga ragmen bendeki su deposu) ..5 kilosu da su 1-2 ayda gitti (malum poyraz hareketlendi :)).. geri kalan icin cirpinmaya devam.. Haaa..bu 22 kilo bitince bitiyo mu hersey?

Tabi ki hayir ;(

8 yorum:

Adsız dedi ki...

Yengoşum cikolata cennetindesin orda farklı cukulatalar depola sen Nutella kral heryerdeee(:

Yesim dedi ki...

Burcucum fotoğraf çok iyi, durumu tüm çıplaklığıyla özetliyor valla :) Bende o nutella kavanozunun 3 kiloluk olanından var hehehe :) Ben de tatildeyken her sabah nutellalı kahvaltı ettim, şimdi de çok alasım var markette savaş veriyorum kendimle her seferinde, du bakalım daha almadım ne zamana kadar dayanıcam görelim :)

Adsız dedi ki...

Benim de dayanamadigim bir lezzettir Nutella...Kasik kasik yerim. Harika birsey. Bulani alnindan opmek lazim. Sen de tatli oglusunu op benim icin Burcu...Hulya

annecik dedi ki...

gelecekde bir gün gelecek senin atmak istediğin kiloları attığın günlerde bir gün gelecek azim azim koleksiyon hayırlı olsun :))

Burcu Demirel dedi ki...

nilos > ben belcikanin butun cikolatalarini degismem nutellaya nilosum..

yesim > bulsam 3 kiloluk herhalde bi kalakalicam, acaba alsam mi diye yesim ;) mahsus kucuk aliyorum ki az yemis olim diye..hem dedim gibi bardak oluyo iste ;)

hulya > operim hulyacim.. nutellayi sevmiyorum diyen duymadim zaten henuz ;)

annecik > ben kendimi bildim bileli diyet yaparim, hep fazla kilom vardir.. dolayisiyla bu surecin biteceginden hic umudum yok, ama olsun..umit fakirin ekmegi ;)

AsYa dedi ki...

bu bitsin bir daha almicam:)))

Unknown dedi ki...

ah o nutella ah.. hepimiz mağlubuz:) ben gece kizimi emzirmeye kalktigimda "sut olacak" die kendimi kandirarak kasik kasik yiyorum..

Gizem dedi ki...

Burcu, ben bu yaziyi kacirmisim. Ilahi ne komik kizsin sen...

Eskiden iki can bahanesi de vardi tabii... bahane de kalmadi artik.

neyse az sabret poyraz icin aliyorum dersin