21 Temmuz 2008 Pazartesi

Kendini kaybetmenin adi : Lindt..

Evren'i dinledim, ve dedim ki henuz Belcikadayken kendimi kaybettim kaybettim, sonra gitmedim diye uzulmim..Zaten Belcika'da tatil oldugundan heryer kapali..Attik kendimizi Aachen'daki Lindt fabrika satis magazasina.. Buldumcuk olmak buna denir..Ama bir cikolata cenneti.."Onu mu alsam? Yok ondan cok aldim sundan alim biraz da? Hayatim annemlere sunu mu alsak sunu mu? Aaayy..bunlar cok siriiinn, kizlara su pembelerden alim.."


Fazla bir kayip olmadan ciktik ordan ama burayi kesfetmenin zevkini haykirasim var yani..Resmen gec kalmisiz.. Cengiz bile - ki cikolata sevmez diyebilirim- burayi cok sevdi..

Satin alirken yine de son kullanma tarihlerine dikkat etmeli.. Hemen tukenecekse (genelde oyle olur :)) onemi olmayabilir ama hediye vs icin kontrol etmekte fayda var..
Siddetle tavsiye olunur..Evren cok tesekkurler ;)

Adres:
Süsterfeldstr. 130
52072 Aachen, Germany

7 yorum:

Kirpikteki Gözyaşı dedi ki...

Daha önce Yeşim'in sayfasında okumuştum Lindt fabrikasını. Almanya'ya gittiğimizde hava çok soğuk olmasaydı, gitmeyi bile düşünüyorduk. Kuzum tam bir çikolata canavarıdır. Buraya gitse saatlerce çıkamayız, çıkınca elimizde bir sürü poşet olur eminim:))Monschau çok şirin bir yere benziyor bu arada. Bugüne kadar paylaştığın fotolardan en güzelleri gibi geldi bana:)

Yesim dedi ki...

Yok yok benim sayfamda degildir, ben de gitmedim daha lindt in magazasina, ama valla cok gidesim geldi simdi :) Bugun de seker yukleme testi yapilacak bana dr sekerli seyler yeme dedi ama canim coooook cikolata istedi valla, su findiklidan hem de :)

Haydins dedi ki...

Cikolata ile hic aram yoktur , tuhaf ama boyle bir yerde olsam bende kendimi kaybederim sanirsam:)

zehra dedi ki...

ayy ne olur bu fabrıkanın yenı subesı turkıyeye acılsınnnn

Kirpikteki Gözyaşı dedi ki...

Pardon Yeşim:) Evren diyecektim, karıştı:)

AycA dedi ki...

ıııhhh :)) neden burada yok ki:(((
bende kendimi kaybetmek istiyorum...

Evren Yasa dedi ki...

Evet su sondaki sepet manzarasini ben bir yerlerden hatirliyorum Burcu'cum.. sana daha once yazamadim kusura bakma turkiyedeydim yeni dondum, hasselt'deki yerin adresini maalesef hatirlamiyorum :(