6 Temmuz 2008 Pazar

Gecikmis bebek odasi- yoksa genc odasi mi demeli? ;)


Evet..Hamileyken hep bebek odasi hazirligi yapan anne adaylarina imrenmisimdir..Onu beklerken daha heyecanla hazirlanmak, odasi bittiginde onu beklerken bikac saati onun odasinda gecirmek, onu yataginda veya oyuncaklariyla oynarken hayal etmek..Icimde kalmadi desem yalan olur..


Cunku biz Turkiye'ye donene kadar Poyraz bizimle birlikte ayni odada uyuyacagindan ve dondugumuzde yeni evimizde ona guzel bir oda yapma fikrimiz oldugundan burda oyle bir hazirlik yapamadik.. Ama simdi donus zamani yaklastikca, evimiz dekorasyon isleri icinde oglusumun da odasi suslenmeye basladi..Duvar kagitlarini burdan aldik ve coktaaan kaplandi bile gencimin odasi..Cook guzel oldu..

10 yorum:

Adsız dedi ki...

Yaşadığın göçebe günlerden sonra özlemlerinize, zahmetlerinize değdi bence. Yeni eviniz ve kuzunun odası mükemmel... Hele bide içini doldurunca Allahhh diyorum..
Öptüm kocaman ;)

annesininoglusu dedi ki...

güle güle kullansın inşallah:))

Kirpikteki Gözyaşı dedi ki...

Çok güzeeel:) Poyraz bey güle güle ii günlerde kullansın! Hem de kocaman! Maşallah! ÖPtüm Burcucum sizi:)

Adsız dedi ki...

cok tatli bunlar.. gule gule buyusun insallah yeni odasinda poyraz.
duvar kagitlarini nerden aldin? :)

Burcu Demirel dedi ki...

cok tesekkurler kizlar !

cihancim; duvar kagitlarini bir duvar kagidi cenneti olan decoligot dan aldik (http://www.decoligot.be) mutlaka bigunu ayir cunku 600 den fazla katalog var ;)

KEO dedi ki...

Ayy!!güle güle kullansın canım benim.Ceren'in bordürlerinin erkek versiyonu bunlar, bizimkiler de pembeli yeşilli olanından:)) zevklerimiz aynıymış demek ki bu konuda:))zaten aynı olan bir şey daha vardı bloğunu önceden okuduğumda görmüştüm, o da doğum öncesi kıyafetlerini yıkadıktan sonra çamaşırlığın fotoğrafını çekmek:))ben de hevesle yapmıştım onu şimdi o da geldi aklıma.

Burcu Demirel dedi ki...

Keo; Hakikaten bu kadar olur yani ;) ama cok sirin, o kadar duvar kagidindan en cok bunlari begendik ..O camasirlik gunlerine geri donebilsek keske di mi? ;)))

dilek bozkurt dedi ki...

poyraz biran önce gelsinde odayı doldursun güle güle kullansınn :))

Anne ve Bebisi dedi ki...

Cok guzel olacaga benziyor, gule gule oturun, Poyraz da misil misil uyusun odasinda:)

Eh, darisi basimiza da diyelim tabii:)))

Unknown dedi ki...

coook guzel olmus..hayirli olsun.. Ins Poyraz cok mutlu gunler gecirir odasinda.. Ben de tasinacagim ve yeni ev de insaat halinde oldugu icin kizim 6 aylik olmasina ragmen hala odasini kuramadim. Aldigimiz mobilyalar 7 kusur aydir mobilyacinin deposunda yatiyor. Aynen icimde kaldi:) ama az kaldi evimiz bitiyor ins...