13 Ocak 2008 Pazar

6 ay sonra, sonunda..

Turkiye'de gecen 6 ay sonunda, sonunda oglumla birlikte evimizdeyiz..Tek gidip, 2 kisi donduk..Babamizin yaninda..Bruksel'deyiz..
Poyraz yeni mekanina alismaya calisiyor, anliyor gibi uzun uzun evin ve arabanin penceresinden cevreyi inceliyor..ben donerken getirdigim 6 bavulu acip yerlestirmeye calisiyorum..
Isimiz biter bitmez yazacak cok sey var..

7 yorum:

Yesim dedi ki...

Burcu'cum hoşgeldinizz :) En kısa zamanda gelicez inşallah tatlı oğlunuzu görmeye, zaten şimdi tam sıkıştırmalık olmuştur kendisi :)
Sevgiler,

Cihan dedi ki...

Nihayet! :) Hosgeldiniz Burcu. Siz Bruksel'e geldiniz ama ben Turkiye'deyim. Onumuzdeki hafta donuyorum. En kisa zamanda gorusur tanisiriz insallah.

Kirpikteki Gözyaşı dedi ki...

Evinize hoşgittiniz Burcucum:) Yabancı bir ülke de olsa sizin eviniz:) Evinizde Poyrazla birlikte mutluluklar:) Öptüm kocaman:)

Esra dedi ki...

Hayirli ugurlu olsun Burcu... Evinizde 3 kisi olarak mutlulukla yasayin... :-) Evine hosgeldin...

Adsız dedi ki...

Burcu merhaba !
Yeni mekanınız hayırlı olsun.Bebeğin ömürlü sağlıklı olsun inşaallah.2-3 gündür blogunu okuyorum.Hacettepe doktorunun doğum yaptırdığını okuyunca sormak istedim Ankarada yaşıyorum 17.haftadayız hamilelikte.Doktor konusunda hacettepede doğum yapmak istiyorum fakat oradaki doktorların özel muayhanesi varmı bilemiyorum.Polikiniğe gidiyorum ama orada sırada hangi doktor varsa o bakıyor.O yüzden renkli ultrason konusunda özel muayhane konusunda bir doktor önerebilirsen bana çok sevineceğim..
Bebeğinle sevdiklerinle eşinle sağlıklı mutlu huzurlu bir ömür geçirmen dileğimle...
Daada.

Burcu Demirel dedi ki...

oh beee..evimize hosgeldik gercekten kizlar..gocebe hayatima bi sure ara vermis oldum boylece :)
yesim, cihan..en kisa zamanda gorusmeyi ben de istiyorum..bir yerleselim, bisey ayarlicam mutlaka..
selam daada..
benim doktorum Lutfu Onderoglu idi..muayenehane telefonu 4465299, koroglu caddesinde..cok memnun kaldim ve super bir dogum ve dogum sonrasi gecirdim..son teknolojiyi kullaniyor, icin rahat olsun..allah kurtarsin :))

Adsız dedi ki...

Burcu,
Artik gercek bir annelik surecin basladi. Tabii artik cekirdek aile de oldunuz. Zevkli gunler seni bekliyor.
Simdi aklima ilk gelisim geldi de. Neyse uzun hissiyat.