29 Ocak 2008 Salı

Tempo tutmak mi? Yok caniiim :)


Bugun disari cikmadan Poyraz'i koltuga oturttum, bi resmini cekim dedim..Ama baktim ki bizim oglan moda girmis, muzik askiyla yanmis tutusmus, neredeyse tempo tutuyo dicem yani, dayanamadim kameraya cektim..Oglum kocaman olmus yaa..

Ellere dikkat :)



8 yorum:

irem dedi ki...

Ya bayıldım ben ellere, parmaklara. çokk tatlı çokkkkk. Maşallah...

Kirpikteki Gözyaşı dedi ki...

Burcucum koca adam olmuş Poyraz:) Hakikaten ayak ve eller eşlik ediyor! Tütütüüü maşallah! Bir de Poyraz 1 yaşında gibi duruyor! Nazar değmesin! Kocaman öp annesi benim için:)

Gizem dedi ki...

Hahahaaaa perkusyon dersi istiyoruz biz

Gizem dedi ki...

Hahaaaa perkusyon kursu istiyoruz biz

Yesim dedi ki...

Süper yaa, koca adam gibi oturmuş koltukta tempo tutuyo :)))

Esra dedi ki...

Koca adam olmus Poyraz bebek!!!
Yerim ben onuuu

AycA dedi ki...

Burcu evet çok süper bencede :) ellerine yumulmak istiyor insan.. ancak lütfen tv seyrettirme 2 yaşından önce.. tek taraflı bir iletişim aracı olan tv un bebeklere hiçbir katkısı yok. Hele hele klip ve reklamların özellikle seyredilmemesi öneriliyor.karışmak pek tabii istemem nacizane fikrimi söyledim ve de kendi uygulamamı..
Sevgiler..

Burcu Demirel dedi ki...

tv izletmiyorum normalde ayca, o gun fotografini cekim diye oturttum, boyle yapinca dayanamadim kaldirmadim :) yanliz biraksam kesin aksama kadar izlicek.. gunduz radyo aciyorum veya tv nin onune birakmiyorum ben de..bi de digiturk deki aquavision'i aciyorum baliklari izliyor :)