7 Aralık 2007 Cuma

İşaret parmağımdan süt çıkmıyooor!

Benim canım süt canavarım son 1 haftadır elini emmeye başladı..İlk başlarda ağzı açıkken sıktığı yumruğunu ağzına denk getirmeye çalışıyordu, hatta yumruğuna öyle bir bakışı vardı ki, sanki "Bi yakalarsam seniii" der gibiydi :) Ama artık ağzına götürüp cop cop emiyor..Üstelik başparmağı ile işaret parmağına destek yapıp onu öne çıkararak :) Doktora sordum bu haftalarda normaldir dedi..Mümkün olduğunca emziğini vermeye çalışıyorum çünkü boğaz enfeksiyonu riski artarmış.. Ama ne mümkün! Gece uyurken bile kimi zaman yakalıyorum onu, sora dalınca bırakıyor..Açlıktan mıdır dedim ama yok değil, tokken de yapıyor..

Bir de utanmadan emdiği parmağından süt gelmeyince sinirleniyor beyefendi :))

Yeni bir yol keşfettim..Poyraz uykuya dalarken emzik istiyor ama sürekli ağzından bürtletip uykusunu açıyor..Ben de onları Hayati ile öpüştürüyorum :) Böylece , ona sıkı sıkı sarıldığı için, Hayati de emziğini tutmasına yardımcı oluyor :)

4 yorum:

Kirpikteki Gözyaşı dedi ki...

Ay Burcu çok komik:) Nasıl da ciddi ciddi hırsla emiyor:) Gelmeyince de kızdı, bozuldu:) KOcaman olmuş Poyraz:) Maşallah!

Burcu Demirel dedi ki...

Sorma Sebla..daha makina yanımda olmadığından yakalayamadığım öyle zamanlar var ki..çıldırıyo elini emerken :)kendinden geçiyo resmen..

AsYa dedi ki...

burcu,efe'de sağ elini daha çok kullanıyo şimdi videoya bakınca farkettim poyraz'da aynı baksana..
VEee elini emmeye bu dönmelerde başlamıştı bizimkiside..Oral döneme geçiş diye düşün yakında ellerine aldıkları herşeyi ağızlarına götürücekler vee öyle aman elini götürmesin enfeksiyon olur felan diyede düşünme..zaten engel olamicaksın bir ay sonra bırak alışsın boğazları mikroba..bizim emzik yerlerde geziyo artık ben yıkamadan veriyorum artık bazen walla..
ellerinin de ikisi birden ağzında:))))

Burcu Demirel dedi ki...

Zaten ben de hijyen olayini biraktim bi suredir, onceleri herseyi steril ediyodum simdi suda yikayip veriyorum walla :) yine de korkuyorum hasta filan oluverir diye onun icin mumkun oldugunca emzik veriyorum eli yerine..dedigin gibi saglak olacak galiba..