20 Ağustos 2007 Pazartesi

Yine ayrıldık..


Bugün saat 11:45'te Turk Hava Yolları TK1935 sefer sayılı Bruksel uçağı , babamızı evimize götürmek üzere kalktı.. Zaman, istemediğinde ne çabuk geçiyor..2 haftadan fazla olmuş geleli..

Bu kez onu yolcu etmek daha zor geldi..Cunku belki de bebegimizin dogumuna gelemeyecek..Normal bir dogum olursa, beklenmedik bir tarihi yakalama sansı malesef cok az, dua ediyorum bir sekilde denk gelir, o da bizimle ilk dakikalarimizda yanımızda olur..

Dun aksam,giderayak onu biras korkuttuk.istemeden.. hazırladıgımız bavulları ortada bırakınca ufak bir kaza atlattık..Karanlıkta takılıp yere düştüm..Allahtan elimde taşıdığım bir yastık vardı ve babamız tam arkamızdaydı.. Belki içgüdüsel, belki refleks.. Bebeği korumak için kendimi yere nasıl attım hatırlamıyorum, kolumun üstüne ve yana düştüm.. Hep korktuğum şey başıma gelseydi, bebeğimin üzerine düşseydim napardım bilmiyorum.. Karnımı biraz çarptım bavula ama birşeyimiz yok çok şükür.. Oğlumuz hala hareket ediyor ve bende herhangi bir terslik yok..

Anneliğin nasıl birşey olduğunu, daha bebek içimdeyken anlamaya başladım.. Ona birşey olsa napardım diye korkudan ağladım, başka bi sebepten değil. Bunca zaman onu taşıyıp, bu kadar dikkat edip, sona bu kadar yaklaşmışken.. Cengiz de çok telaşlandı, biz uyuyana kadar uyuyamadı yazık..

Allah esirgesin, herkesin bebeğini..

6 yorum:

Esra dedi ki...

Ay cok gecmis olsun. Su bavullari ortada birakmamak lazim. Ben de hep duserim. Hamileyken de panik olur tabi insan.

VE Allah kavustursun.

Burcu Demirel dedi ki...

Saol Esra..Son zamanlarda uyku problemi cektigim ve sicaklar malum cok rahatsız ettiği için, elimde yastık o oda senin bu oda benim geziyorum.Daha serin ve uyunabilir bir yer bulmak için. Öyle olunca da uyku sersemi böyle tehlikeler oluyor işte..Bundan sonra kesinlikle daha dikkatli olucam,baya korktum yani..Aklıma da gelmedi deil, cengiz takılır düşer filan dedim.Kendim hiç aklıma gelmiyo işte :))

Yesim dedi ki...

Aman Burcucum geçmiş olsun, dikkat et, çok şükür ki birşey olmamış. Tekrardan Allah kavuştursun, inşallah bir şekilde denk gelir de doğumda beraber olursunuz eşinle de...
Sevgiler,

AsYa dedi ki...

burcu aman ...
dikkat et artık yürürken bile karnından hem önünü göremiyon hemde vücudunun balance ayarı yok artık:) biliyosun.öne çekiyoruz:P
.çok geçmiş olsun..

Adsız dedi ki...

allah korumus yaa cok gecmıs olsun o halını gormeyı bırak dusunmek bıle ıcımı erıttı. kendıne dıkkat et
nilay

Burcu Demirel dedi ki...

Tesekkurler asya ve yeşim,şimdi ailecek daha dikkatliyiz..önümde arkamda ne varsa topluyor millet..

abini biraz korkuttuk giderken nilaycım,ama görünmez kaza işte.şimdi herşey yolunda,kendime de oğluşa da daha iyi bakıyorum merak etmeyin..öptüm cnm..