2 Ağustos 2007 Perşembe

Patchwork yatak örtülerimiz hazır..

Şimdilik büyük, ama ilerde kendi tek kişilik yatağına geçtiğinde kuzumuzun kullanacağı yatak örtüsünü ananemiz bitirdiii ! İnsan kullanmaya kıyamaz, öyle emek var ki anlatamam.. her bir parça tek tek kesilip, arkası kağıtlanıp, teğellenip, birleştiriliyor.. Yaklaşık 2 ay sürdü.Acayip sabır işi ve kesinlikle bana göre değil.. Ama aklıma kendi ellerimle oğluma ufak bir oyuncak torbası yapmak geldi.Bakalım gözümü karartabilirsem, bu ay bir deneme yapacağım..Çantamızda oyuncaklarımızı oraya buraya götürürken kullanmak için..



Herneyse..Bu ayıcıklı yatak örtüsü dışında bir de uçaklı olan nevresim takımı var, bu daha küçük..şimdi kullanmak için..bununla ilgili komik olan şey ise, annemin uçakların pencerelerini yukarı değil aşağı yerleştirmiş olması, yani uçaklar sanki baş aşağı gidiyor :) Annem "Napim herkese gösterdim, senden başka kimse farketmedi" diyo :))) Ben de bırak öyle kalsın dedim, hatıra olur..

Ellerine sağlık annecim..Sağlıklı güzel günlerde kullanırıs inşallah..

8 yorum:

Hamarat Anne dedi ki...

cok guzel olmus.. Annenin eline sağlık. :)

Burcu Demirel dedi ki...

Tesekkur ederis sabahnur..

Kirpikteki Gözyaşı dedi ki...

Burcucum, ben patcwork ü çok seviyorum. Mavi-beyaz bir yatak örtüm var. Ama annenin yaptıkları gerçekten süper! Uçaklıya da bayıldım:) Şanslısın!Annenin ellerine sağlık! Ankara'ya selamlar!

Burcu Demirel dedi ki...

Ben de çok seviyorum Sebla ama işte sabır işi, ben bıkarım böle kocaman şeyler yapamam :)Beğenmene sevindim, hemen gidip anneme haber verim :)

Evren Yasa dedi ki...

annenin ellerine saglik burcu, super olmus ikisi de. simdiden allah anali babali buyutsun. anneni de sabrindan dolayi tebrik ediyorum.

AsYa dedi ki...

Burcu ,daha öncede demiştim...gerçekten çok güzel bunlar..torunlara saklanıcak şeyler aman dikkatli kullanın:)

Burcu Demirel dedi ki...

Ayol dur bi oğlan kullasın da , tounları henüz hayal bile edemiyorum asyacım :))

Mutlu Kum Taneleri dedi ki...

Harika olmuş bayıldım.