25 Ağustos 2007 Cumartesi

Büyük haladan sürpriz..

Nilgun halamiz gecen gün süper bir sürpriz yaptı bize.. Bir sürpriz hazırladığını biliyorduk ama ne olduğunu tahmin bile edemezdik.. Resimdeki sallanan sandalye bize Nilgün halamizdan hediye.. Üstelik el yapımı.. Bebek odamız olduğunda ,bas kosesinde yeri ayrıldı bile..


Çok teşekkür ederis Nilgün hala ;) seni çok seviyorus..

6 yorum:

Esra dedi ki...

gule gule kullan. Ne guzel surprizmis. :-)

Burcu Demirel dedi ki...

tesekkur ederis archi*sugar..

Emir Taha dedi ki...

gerçekten çok güzel burcu ablacım güle güle kullanın...

Burcu Demirel dedi ki...

Saol emircim..

AsYa dedi ki...

Burcu güle güle kullan bebişinle..Ben oturarak emziremiyorum Efe'yi..uzanıyorum yatakta alıyorum yanıma..çok denedim ama boynum ve sırtım arıyo..zaten bedenimi aşağı doğru çeken 5 mi desem 10 mu desem iki koca kütle var walla bebiş ezilir diye cesaret de edemiyom:))
Ama sen sağlıklı emzirme yöntemi oturarakmış umarım siz uygularsınız rahat rahat..bu arada doğumla ilgili neye karar verdin halen normal di mi?

Burcu Demirel dedi ki...

Walla dogumu dusunmekten emzirmeyi dusunmeye pek firsat kalmiyo asya :) doktorumuz sezeryan gerekiyor demedigi surece epiduralli normal dogum seklinde devam ediyorum..ama eger bizim de sizin gibi kilo durumumuz olursa, doktorumuz sezeryan diyecektir.kismet..hayirlisiyla bir dogsun da sagsalim,yontem cok onemli deil,artik boyle dusunmeye basladim..