16 Ağustos 2007 Perşembe

Çamaşırlarımızı, kıyafetlerimizi yıkadık..

Dün bebeğin neyi var neyi yok hepsini yıkadık..Sabah marketten koşa koşa OMO Baby aldım, bir de Fatma'nın tavsiyesi üzerine DALIN yumuşatıcı..Nasıl güzel koktu minicik giysilerimiz anlatamam.. Makineler dolusu çamaşır, şimdiden :)


Çok acaip bi duygu ya, daha evde bebiş yok ama sanki varmış gibi ortalıkta küçücük eldivenler, çoraplar, tulumlar..Öyle oturup balkonda onları seyretmek lazımdı..

8 yorum:

Miniş dedi ki...

Hem eczacı hemde 15 aylık bir anne olarak özellikle ilk üç ayda hacışakir'in bebek çamaşırları için olan sabun tozunu öneririm. Yeni doğan cildi çok hassas oluyor.(bebek yumuşatıcılarınıda kullanmayın bence, oğlumda allerjiye neden oldu). İyi doğumlar, Allah analı babalı büyütsün...

Burcu Demirel dedi ki...

Selam Mine..hep OMO baby yi duydum, denedik bakalım..umarım yumuşatıcı veya deterjan alerjiye neden olmaz..öyle olursa ilk yıkamada değiştiririz,bir bakalım..öneri için teşekkürler..

Kirpikteki Gözyaşı dedi ki...

Yerim ben o cicileri:) Renkler süper Burcu! Allah hayırlısıyla giymeyi nasip etsin! Kocaman öptüm. Ankara'ya selamlar...

AsYa dedi ki...

Burcu ütülerken hepsini okşayıp kokluyosun....ahh ahhh annelik bu mudur acaba?

Adsız dedi ki...

Senin bu telaşını 2 sene önce bende yaşadım :) Daha bebiş gelmeden eve varlığı yerleşiveriyor.Alışverişler ; aman eksiği olmasınlar , alınanlar yıkansın ütülensin , minicik dolabıa yerleşsinler..Tatlı telaşlar biter ve heyecanla beklenen gün gelir çatar..Bir an önce bebişini kollarına alabilmen dileğiyle Allah' bahtını açık etsin , sağlıklı ve nur topu :) gibi bir evlat versin..
Sevgiler

Esra dedi ki...

Gule gule mutlulukla saglikla giysin cicilerini minnos. :-)))

AycA dedi ki...

Burcu Erinin kıyafetlerini ilk yıkadığım ve ütülediğim hatta aldığım ilk OMO Baby yi hatırladım ..Alpay dalga geçmişti benimle omo baby ile uyuycan galiba bu akşam diye çünkü aldığım ilk bebek malzemesi oydu :) Neyse.. ben Omo Baby kullandım beğendim ama bu hacı şakirin granül deterjanını daha bir beğendim .. tavsiye ederim..
Sağlıkla giysin inşallah kıyafetlerini :)

Burcu Demirel dedi ki...

iyi dilekleriniz için sağolun kızlar..