9 Ağustos 2007 Perşembe

Aman yazamadım kaç gündür...

Bi türlü elim değmedi yani şöyle oturup yazmayaa..Haftanın olayı babamızın gelmesiydi tabi..Cuma günü Emre ile (kardeşim) akşam saat 8 de aldık babayı Esenboğa'dan..Aman bir özlemişiz bir özlemişiz..Bütün gün yerinde durmayan oğlumuz sus pus kesildi..Halbuki o kadar da prova yapmıştık bana gelince hünerleri gösterices diye :))

Ertesi gün , uykusuz geçen sıcak bir geceden sonra (artık yatakta dönmek için resmen yardıma ihtiyacım var :)) kendimizi amcamların havuzda bulduk..Emir ve kızlar, Cengiz ve ben, bir de bizim oğlan..Bu yılki ilk havuz sefamızdı..Bir de hani bir ihtimal bebeğin dönmesine yardımı olur diye havuzu taşıra taşıra bi güzel yüzdüm :)

Akşama ziyafet vardı..Bizim meşhuuur tavacı Recep Usta'da..Cengiz böyle tatlardan hoşlanır, hem de uzun Bruksel günleri ve Japonya'da geçen 1 hafta sonunda onun için de Diyarbakır sofrası süper olur diye düşündük.. Kendine has sunumu ve süper yemekleri yine olağanüstüydü Recep Usta'nın.. Hele bu sıcakta kepçeyle içilen o buz gibi ayran ve kaburga dolması yok muuu..hmmm.. Yemede dur bakalım kolaysa ..

Ankara'ya gelen herkese mutlaka gitmelerini tavsiye ederim. Adresi şöyle:

Reşit Galip Caddesi No:3
BP Karşısı
Esat Camii Yanı
Küçükesat /ANKARA

Ha yok "ben Ankara'da değilim ,ben de isterim bana ne " diyorsanız İstanbul'dakiler için ise adres şudur :

Yazmacı Tahir Sokak No:22
Sahilyolu - Suadiye / İSTANBUL

http://www.tavacirecepusta.com/


Cengiz 21 Ağustos'a kadar bizimle, sora malesef Brüksel'e geri dönecek.. Ama o dönmeden bir sonraki doktor randevumuzu ayarladım ki beraber gidip görebilelim bebeğimizi..Bu haftasonu babanemiz ve halalarımız da yanımızda olacaklar..Süper!

Bugün bebeğimi o kadar çok hıçkırık tuttu ki napıcamı şaşırdım..Okşuyorum, şarkı söylüyorum,pışpışlıyorum ama nafile..İnsan şimdiden napıcanı şaşırıyo walla :) Neyse, az sora yüzmeye gidiyorus, sakin bi akşam geçiriris tahmin ediyorum..

6 yorum:

Adsız dedi ki...

Bence hamilelik yakışmış size. Aldığınız kilolar hoş durmuş:)(Gerçekten böyle düşünüyorum)

AsYa dedi ki...

ya bi ben yüzemedim bu sene:( aslında keşke Suat'ın vakti olsaydı da Haziranda felan gitseydik bi yerlere şimdi akılsız başım diyorum ama nafile:P
Sen bizim yerimizede bol bol yüz..fazla güneşte kalma aman dikkat..yüzerken de şapka tak hatta bence..
He bu arada Ankara'nın susuzluğunda iyi gelmiştir size :)
Bebişin hıçkırması çok iyi Burcu..geçmesi için bişi yapmana gerek yok hatta bırak özgürce hıçkırsın ki akciğerleri daha da gelişsin..

Çok uzun oldu ama son birşey:) Ben artık dönmüyorum kalkıp yatağın diğer tarafına geçiyorum daha kolay oluyo dönmekten :)))

Burcu Demirel dedi ki...

asyacım,
görsen havuz öyle serin ve öyle güzel bir rüzgar var ki, güneş müneş geçmez kafana :) ankaranın düz ovasında havuza girince öyle oluyor işte :) aslında ben havuza girmekte çok tereddüt ettim,çok önermediler..yani mantar, mikrobik bişey olur, bu kadar durdum dayanim dedim. ama sora gözümü karartıp girdim işte.hem bebeğin dönmesine de yardımı olur belki ne bilim..
selam fatma,
iltifatın için çok teşekkürler,her ne kadar bu beni yatıştırmasa da :)şimdi bahanem var,içimde bir oğlan taşıyorum diye, ama sora nolucak bakalım :)

Kirpikteki Gözyaşı dedi ki...

Burcucum havuz keyfi iyi olmuş. Bu sıcaklarda başka çare yok! Oğluşa da iyi gelmiştir herhalde. Sonra da yemek keyfi eşinle beraber:) Maşallah! Esat'ta 3 sene oturmuştuk. O günle geldi aklıma...Susuz Ankara'ya selam...

DERYA dedi ki...

öncelikle gözun aydın esın geldı yanına kavustunuz bende bol bol bır haftadır denıze gıdıyorum ve gezıyorum,ankarada ne yapıcaksınız bu suyla gercı bızde yakında kesılır yandık ama bence gerı don dogumunu orda yap bu susuzlukta rahatsız olursun baksana baskanınız 3 gunde bır sadece kafalarını yıkasınlar dıyor,hadı bakalım sonumuz ne olucak bu duynyaya cocuk getırmek dogrumu acaba?

Gizem dedi ki...

Burcu yaaa, ne yaptın sen? Recep Usta denilir mi? Ahh ahhh, icim gitti. Afiyet seker olsun. Istanbul'da subesı acildi ama Ankara'dakinin yeri tutmuyor.