10 Haziran 2007 Pazar

Takeshita San veda turlari -1

Takeshita San bizim koordinatorumuz..2 yildir Bruksel Heaf Office'de ve benimle birlikte o da Japonyaya donuyor..Onun icin veda turlarina basladik dunden itibaren.. Lucia onun icin evinde bir yemek verdi..Yemegin en guzeli ve sirini Kano , Takeshita San'in 1 yil 10 haftalik kizi.. Ufakken bu kadar mi sirin olur bu Japonlar ? Hos Japon kadinlari sonra da hos oluyorlar, istisnalar disinda ;)


Lucia Ispanyol, esi Bernard is Belcikali..Boyle olunca masada cok guzel Ispanyol soslari vardi, ana yemek Tortillas harikaydi.. Butun gece mutfak tezgahi basinda gecti desem abartmis olmam..Hemen kendime bir Ispanyol yemekleri kitabi almam lazim..
Cengiz zamaninin cogunu Kano,yu onunla ilgilenmeye razi etmekle gecirdi..Cocuklari cok sevmesine ragmen , onlarla ilk iletisimi biraz zaman aliyor..Ama gordum ki bu konuda cok sansliyim..Butun gece ilgilenebiliyor bir cocukla ;) Sonunda kaynastilar ama gece bitmsti coktan..
Veda turlari devam edecek dedigim gibi..Ay sonuna dogru daha eglenceli bir program bekliyor bizi.. Ben de bunu yazmak icin sabirsizlaniyorum..

4 yorum:

Unknown dedi ki...

merhaba,

google da öylesine gezinirken, senin blogunu gördüm. birden brükseli okuyunca heyecanlandım ve birden japon kelimesini okuyunca daha da cok heyecanlandım. yoksa toyota da mı çalısıyorsun? cunku ben de su anda son asamadayım ve bruksel'e bir defa daha geleceğim. :) kendine iyi bak...

Burcu Demirel dedi ki...

selam

evet toyota'dayim..simdiden basarilar diliyorum sana o zaman,umarim istedin gibi olur hersey..Bu arada aburcubur'u gorunce cok sasirdim ;)

sen de kendine iyi bak.

AsYa dedi ki...

aaaa
pişti :)

Mutlu Kum Taneleri dedi ki...

Ne tatlı bir bebek.İnsanın yanaklarını sıkası öpesi geliyor. Yemeklerde süper. Afiyet olsun.