6 Haziran 2007 Çarşamba

Como Como..


Gecen Cuma aksami Tarik ve Berna ile onlarin onerdigi bir Ispanyol restaurant'ina gittik.. Cok farkli ve alisilmamis bir mekan..Como Como..
Bir kere kapida "Use your fingers" yaziyor, yani yemeginizi catal kasik olmadan yiyorsunuz..Zira isteyemiyorsunuz bile.. Bar sandalyelerine oturuyorsunuz, ve onunuzdeki hat uzerinden kayip giden renk renk seramik tabaklar icindeki ufak ufak yiyecekleri izlemeye basliyorsunuz ;) Asci yiyecekleri hazirliyor, herbiri farkli renklerdeki tabaklara koyup uzerlerine seffaf kapaklarini kapatiyor ve hat uzerine birakiyor..

Tabaklar onunuzden gecerken siz de istediginizi secip aliyorsunuz.. Herbir renk bir cesit yiyecegi temsil ediyor: sari tabaklar peynirliler, yesiller sebzeliler,kirmizi domuz etliler, mor tabaklar sarimsaklilar, maviler balikli, siyahlar etli ve turuncu tabaklar tatlilar.. Daha sonra onunuzdeki bos tabaklara gore odemenizi yapiyorsunuz..Zaten duvarda menu listesi var, ne tur yiyecekler oldugunu gorebilirsiniz..

Yanliz tavsiyem; eger kolay kolay doymuyorsaniz, ufak porsiyonlar sizi acmiyorsa onceden midenize biseyler doldurup oyle gelin.. Aksi takdirde asagida gordugunuz sekilde Cengiz ve Tarik gibi bir suru tabak dizersiniz ust uste ;)

Daha fazla bilgi ve adres/telefon icin web sitesini check edebilirsiniz..

Hiç yorum yok: