19 Haziran 2007 Salı

Inanamiyorum, sadece 100 gun kaldiii!!

Yaw bu kadar cabuk mu gecer yaaa! Hesaplara gore 100 gun kaldi..Hayir istesen gecmez, daha gecen 2oo kusurdu, ne cabuk 100 oldu...

Seni cooook buyuk heyecanla bekliyorus oglusum, neler hazirladik neler gelisin icin bir bilsen.. Gerci seninle oyun oynamaya baslamistik ana-ogul, icerdeyken de hersey cok guzel ama yine de sabirsizlaniyoruz.. Yarin ananen geliyor yanimiza, 1 ay da onunla beraber vakit gecirecegiz..Turkiye'ye dondugumuzde de 2 ay babanen,halanlar,dayin, buyuk amcanlar,buyuk halan,kuzenlerin ve dedenle !!

3 yorum:

Kirpikteki Gözyaşı dedi ki...

Hadi bakalım Burcu:) Zaman ne çabuk geçiyor değilmi? (Bu hafta da çabuk geçer inşallah da kuzum gelir hayırlısıyla:)Bir bakacaksın ki 1 ay kalmış. Ben de heyecanınızı paylaşıyorum buradan inan! Oğluşunuzu da çok merak ediyorum. Doğumdan sonra da yaşadıklarını paylaşırsın bizimle inşallah!Öpüyorum:)

İstanbul'dan kucak dolusu sevgiler...

AsYa dedi ki...

ooh cümbür cemaat..
:) bende 100 lük olunca geri saymaya başladım msnde..
hergün değiştiriyorum şafak 70 şu anda..tam bir ay varya bizim aramızda..
Annenin gelmesine çok sevindim..
Sen peki 29 haftalık nasıl uçağa bincen Burcu? Ben şu anda evden bile doğru düzgün çıkamıyorum uzak mesafe yapamıyorum yani...gerçi raporla biniliyo 28 haftadan sonra sanırım..ama yinede kontrole gidip sonra seyahat edersin..ben mi tırsak bi tipim ya:) böyle diildim aslında:)ama sana şunu söleyebilirim şu son bir ayımda yani senin önümüzdeki bir ayında karnın inalımaz büyücek,ağırlaşıcak ve sende ağırlaşıcaksın...tam hamile olucaksın artık:)

Burcu Demirel dedi ki...

Walla beni hicbirsey tutamaz, bir sekilde o ucaga binecegim ;) simdilik hersey yolunda masallah, zaten 4-5 saatlik bir ucus, birsey olmaz diyorum, dusunmemeye calisiyorum..Dedigin gibi ucak icin zaten doktordan rapor almaya gidicem, o zaman son bir kontrol yapmis oluruz.Agirlik konusuna gelince, zaten hamile kalmadan once yeterince agirdim, hamilelik beni daha da agirlastirdi, biliyorumki coook daha agir olucam ;) korkarim son ayimda yerimden kimildayamayacagim ;)Hani Beyaz Show'da bir Husmen vardi ya, onun gibi olmazsam iyidir ;))))

Dogumdan sonra da tabiki paylasicam herseyi , duramam kiii..hatta hastaneye bilgisayarimla bile gitmeyi dusunuyorum, anlik son dakika haberleri verebilmek icin ;)o gune bir gelelim de allahin izniyle..