25 Haziran 2007 Pazartesi

Gel teskere gel teskere ,bitsin bu gurbet...

Turkiye'ye donus yolculugu 18 Temmuz'da insallah...Ama ben 14 Mayis'tan beri geri sayiyorum, cetelem yukarda ;) boylece gunler daha cabuk geciyor sanki, veya ne bilim bana oyle geliyo..Cok az kaldi, 3 haftadan daha az..Hergun nasil bir zevkle boyuyorum o kutulari kirmiziya anlatamam ;)

Ama diger yandan, babamizi 4.5 ay boyunca burda yanliz birakicas ;( Neyse ki iznini Turkiye'de kullanacak, ve is icin sIk sIk gelip gidicek.. "Evde olup aklim sen de kalacagina, en azindan guvende olacagini,yaninda birilerinin olacagini biliyorum" diyor.. Yine de bu son aylarimda yanimda olmayacagi icin uzuluyorum..

8 yorum:

Kirpikteki Gözyaşı dedi ki...

Az kalmış Burcu:) Ama eşinden ayrılacağına üzüldüm:(İnşallah sık sık görüşürsünüz. İşten ayrıldın mı peki? Merak ettim:) İstanbul'a bekleriz:)

Burcu Demirel dedi ki...

Isten ayrilmadim henuz.. Kasim sonuna kadar calisiyor gorunuyorum, dogum izniyle beraber yani.. Kasim sonundan itibaren resmi olarak ev hanimi olucam insallah ;)

Davet icin tesekkuler..Ama havalarin sicak olucani, ve simdiden sikintilarim oldugunu dusunursek, sanirim hamileligimin son gunlerini Ankara'da geciricem ;)

AsYa dedi ki...

kesinlikle istanbula gelme zaten..ankara daha nemsizdir ama istanbula uğrama bile..yanıyoruz pişiyoruz burda:(hele son aylarda hiç çekilmiyo bana sor:(
bende evlenmeden önce günleri böyle karalardımşirketteki takvimde..işe yarıyo:) moral oluyo azaldıkça günler.

Pratik Anne dedi ki...

Simdiden Allah kavustursun. :(

Burcu Demirel dedi ki...

Tesekkur ederis pratik anne ..

Adsız dedi ki...

Ilk defa yorum bırakıyorum sıze merak ettım neden turkıyede dogum ıstemenıze cunku bende bır turlu karar veremıyorum nerde dogum yapacagıma dıl problemı ıcınmı dogum anında yoksa vatan ozlemı ıcınmı

Burcu Demirel dedi ki...

Selam..
Aslina bakarsaniz bircok sebebi var..Ilki tabiki buradaki dil problemi ..Ingilizce olarak anlasabilecek olmama ragmen, yine de tedirgin oluyorum..yani dogum ani icin..Nedense kendimi Turkiye'de daha guvende hissedicem,hersey daha kontrolumde olacak gibi geliyor.Tibbi acidan hicbir suphem yok Turkiye konusunda, yani hastanelerimiz vs cok daha guzel ve temiz, buradakileri gordugum kadariyla..Onun disinda, bu ilk bebegimiz.Ve eger burada dogum yaparsam belki sadece annem yanimda olacak, istiyorum ki bunu herkesle paylasabileyim.Ailemiz de onu gorebilsin, ilk gunlerimizde yanimizda olsunlar..Butun bunlar bir yana, burada da dogum yapan insanlar taniyorum. Kimisi cok memnun, hatta Turkiye'den daha iyi oldugunu bile soyluyorlar. Sanirim tamamen tercih meselesi..Yani size kalmis bir karar..Hangi ulkedesiniz bilmiyorum ama eger Belcika'dan bahsediyorsak, bebeginiz burda dogunca vatandaslik hakki vs kazanamiyor.Anne-babasindan birinin buranin vatandasi olmasi veya kendisinin burada en az 5 yil yasamasi gerekiyor.Ek bilgi ;)

Adsız dedi ki...

Ben polonyadayım cevap yazmanızada cok sevındım burdada polakca konusuluyor ama sokaktakı herkes cok ıyı ıngılızce bılıyor dogumdada ıngılızce anlasılıyor dedıklerınızın hepsı dogru benım ılk dogumum turkıyede oldu bu ıkıncı senın dedıgın gıbı bende dusunup duruyorum bu konuyu ben ıngızce bılmedıgım ıcın esım hep yanımda olması gerekıyor arkadasım ıkı dogumunuda burda gerceklestırdı o cok memnun kaldı burdan.Sızı cok ıyı anlıyabılıyorum gun saymanızı falan artık bızlerıde ankaradan haber edersınız dıleklrıyle sevgıyle kallın