17 Haziran 2007 Pazar

Ebe Sobe!

Demek beni sobelersin Asya ;)

Benim blog hikayem aslinda tamamen gurbet ellere yollara duserken yanliz olmamak icin, buralardan Bruksel'den bir memleketlimi bulmak amaciyla basladi.. Sora Gizem'le karsilastim, onun sayfasini dolasirken " ya ben de yapim bole bisey, hem ben yokken bizimkiler bizi takip edebilirler " dedim.. Bir heves, bir telas kendimi blog dunyasinda buldum..

Onceleri her an acaba ne yazsam, neden bahsetsem, neyin resmini koysam diye dusunuyordum..Sora yolculuk basladi, buraya geldik.. E sonrasi zaten sokuk gibi geldi..Simdi takip ettigim bircok blog var, degisik duygular, degisik yasamlar, degisik sehirler..

Hergun mutlaka kimler girmis, hangi sehirlerden takip edilmisim, kimler yorum yapmis, kimlere cevap yazmayi unutmusum bakiyorum. Itiraf edim isten de girip, cok yazi ekledigim, yorum yazdigim olmustur ;) kendimi kotu hissediyorum bunu yaparken ama napim.. bebek hayatimiza girdikten sonra herseyin yonu degisti..Simdi bircok yeni arkadasim oldu, kimi anne, kimi anne adayi benim gibi..Hic gormedigim, sadece yazilarla ilerlettigim arkadasliklarim oldu..

Hic pisman degilim, yine olsa yine yaparim ;)

Uzun zamandir bakiyorum birseyler yazmiyor, Yesim'i sobeliyorum!

4 yorum:

AsYa dedi ki...

tşk :)
blog dünyası umduğumuzdan güzel gerçekten....
neyi kimi takip edeceğini bildiktn sonra çook da yararlı bişi..

Adsız dedi ki...

Kulaklarim cinladi!!! Insan kaptirinca da ne dusunse yazasi geliyor!

Yesim dedi ki...

Burcu'cum şu şeytanın bacağını bi kırsam yazıcam inşallah,aklımda :) Bu arada National geographicin belgeselini gecen senelerde ben tv de izlemiştim, gerçekten çok çok güzel bir belgeseldi. Görürsem ben de aliyim de arşivimizde bulunsun ilerde yeniden izlemek gerekebilir :)

Burcu Demirel dedi ki...

Yaw nerelerdesin Yesim yaaaa... walla hasret kaldik.. uzun zamandir yazmiyorsun da.. al bence sen al bi tane, bence yakindir lazim olacagi gunler ;)