13 Ocak 2007 Cumartesi

Gitme zamanı ..


Dikkat dikkat! TK1937 sefer sayılı Brüksel yolcuları için son çağrı!

Gitme zamanı geldi..

Uçağımız yarın sabah saat 07:30 da kalkıyo..Son 1-2 aydır yaşanan bütün koşuşturma, belgeleri ve vize işlemlerini tamamlamak için su yolu yapılan İzmit-İstanbul hattı,elimizde ufak bir bavulla geçen göçebe günler sona eriyor.. Brüksel'e gitme günü geldi çattı..
Her nekadar ben 1 hafta sonra vize işlemleri için tekrar dönecek olsam da, bu aslında 2 yıllık gurbetin başlangıcı işte.. Herşey hazır, eşyalarımızı taşıyan şirket kolilerin 12 Ocak'da gümrükte olacağını söylemişti..Sanırım bu hafta içinde onları yerleştirebiliriz.. Ayrıca en zevklisi Ankara Mogan Tekstil'den aldığımız Laura Ashley perdelerimizi evimizin pencerelerine takmak olucak..En çok da bunun için sabırsızlanıyorum :) Bu arada anneciğim, bizim için Ankara'da koşturdun durdun..Hatta mutfak pencerem için dantel'den perde bile ördün o kadar kısa zamanda..Sana ne kadar teşekkür etsek azdır.. Resimlerini mutlaka buraya koyacağım..
Ailemden uzak kaldığım çok zamanlarım oldu,hatta ayrı yaşadığım..Ama artık bana ait bi ailem var ve hayat bizi nasıl yönlendirirse , nereye götürürse orada olacağız..Mutlaka üzgünüm, özleyeceğim çok kişi ve çok şey var..Ama hep denmez mi "her bitiş bi başlangıçtır".Umarım bizim için en doğru karardır ve çok güzel zamanlar geçiririz orada..
Bu süreç içinde blog'umdan biras uzak kalıcam..Ama ilk fırsatta uçuş günü ve Brüksel'deki ilk günümüzü size anlatacağım..
O zamana kadar kendinize iyi bakın..

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Dünyanın en keyifli şeyidir senle vakit gecirmek.Sırlarımı anlatmak akıl almak,Abime inat magazin izlemek,Demet akalın dinlemek.çukulata kutusunu önümüze alıp hangisi fındıklı hangisi üzümlü diye yiyerek test etmek,blogta yapamadıgın seylerı anlamama ragmen inatla anlatma..Yasamıma biraz gec giren ve ömür boyu çıkmayacak dünyanın en mukemmel insanı bitanecik canım yengom TK1937 brüksel uçağı ancak bize anlatılacak yeni hikayeler başlatır o kadar.seni çook seviyorum