8 Ocak 2007 Pazartesi

Hemen tiklayip goz atin, hemen!

Birkac dergide gordugum veya internette gezinirken buldugum 3-5 web sitesini yoklamanizi oneriyorum..



Herbiri Bihter Aida Pekin tarafindan elde ve sinirli sayida uretilen takilar ve aksesuarlar.. renkler sekiller super.. ustelik degisik ve orjinaller.. yazdigina gore fiyatlar 30-300 YTL arasinda degisiyormus..web sitesinden birkac ornek gorebilirsiniz, ama daha fazlasi icin aramaniz gerekiyooor..














Iste en harika alisveris sitelerinden biri.. yuzlerce desende istediginiz bedende tisort siparis edebilirsiniz..Fiyatlar gordugum kadariyla 20 milyondan basliyor.. desen secenegi cok, ustelik matrak ve anlamli secenekler var :)





Bu aralar dogumgunu hediyesi arayanlar icin harika bi secim, odun usb ler ! ilginc bi desing.. kullanisli olup olmadigi konusunda supheliyim, zira ordan burdan uzantilari oldugundan ozellikle laptop lar icin kullanimi zor olabilir ama orjinal oldugu bi gercek.. ben Cengiz icin bi tane siparis ediyorum..Fiyatlar: 256 MB - 45 Euro, 512 MB- 60 Euro ve 1 GB-70 Euro..




Bircok farkli secenek ve degisik seyler: eglenceli oyuncaklar, oyunlar, ev esyalari, kitaplar, teknolojik oyuncaklar..vs. Mesela bocek yiyen bitki yohumu siparis edip kendiniz buyutebilirsiniz (sadece 3 GBP) veya mikrodalgada sadece 90 sn de isinan ve sizi 2 saat sicak tutan terlik veya ayi , MP3 playerinizi baglayip speakerlarindan muzik dinleyebileceginiz sisme bi koltuk (25 GBP) siparis edebilirsiniz.. bence harika! Girip bi goz atin, yuzlerce sey var..


Hiç yorum yok: