6 Ocak 2007 Cumartesi

Dunya'nin en mukemmel babasina..



Dunyanin en mukemmel, en anlayisli, en hassas ve en tatli babasi.. Iyiki dogdun ve iyiki bizim babamizsin..

Malesef bu dogumgununde senden uzaktayim..Ama yaninda olsam da bu yazdiklarimi sana soylemeyi beceremezdim sanirim..Gercekten oyle hissetmedigimden degil, sadece o kadar guclu olmadigimdan..Sana hep uzak gibi durduysam da aslinda benim icin cok degerlisin baba, soylemesem de sen bunu sakin unutma..

Hep sizin hastaliginiz bana gecsin dedigin icin, siz yemeyin ben kilo alim deyip onumuzden yemekleri yuvarladigin icin, kucuk bi kizken senin yanina oturup sen calisirken kagit karalamama izin verdigin icin,elimden tutup hayvanat bahcesine goturdugun icin, bebekken beni opmek isteyenlere opturmedigin icin, rahatsizken karnima bastirdigin icin (sen anlarsin),daha ufacikken beraber Yildirim Gurses'in "Guller Aglasin" sarkisini dinleyip agladigimiz icin, usanmadan her pazartesi yollara dusup asiya goturdugun icin, istedigim canta olmasa da yine de bana ilkokula baslarken o guzel siyah-kirmizi cantayi aldigin icin,Rumeli iskembecisindeki corbalar icin, yol donusunde Ayas'tan aldigin cikolatali kekler icin, bana hep rahat ve saglikli bi yasam sagladigin icin, her zaman yakin ve anlayisli bi baba oldugun icin, bi babadan cok arkadas oldugun icin,anneme kardesime ve bana kol kanat gerdigin icin, annemi bu kadar cok sevdigin icin.. hepsi icin , hersey icin cok tesekkurler baba.. daha o kadar cok sey var ki sana tesekkur etmek istedigim..

Iyiki dogdun, iyiki varsin.. Allah beraber upuzun yillar gecirmeyi nasib etsin.. seni seviyoruz..

1 yorum:

Adsız dedi ki...

BÖYLE DÜŞÜNDÜĞÜN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.ÇOK DUYGULANDIM GÖZ YAŞLARIMI TUTAMADIM.BÜTÜN BUNLARI BİLMEN BANA VERİLECEK EN BÜYÜK HEDIYEDIR.SAĞLIKLI VE MUTLU OLUN.ALLAH SİZE DE SİZLER GİBİ EVLATLAR VERSİN,HEPİNİZİ SEVİYOR VE ÖPÜYORUM.SIZ HEP YANIMDASINIZ.ALO BABA DESENİZ BEN DE HEMEN YANINIZDAYIM.SİZLER BENİM HER ŞEYİMSİNİZ.CENGİZE SELAM ÖPÜYORUM,MESAJI İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM. SİZDE İNŞALLAH ANNE VE BABALIK DUYGUSUNU TADARSINIZ.(EVLAT ÜÇ OLUNCA SORUMLULUK ARTIYOR. :))
BABAN