1 Nisan 2008 Salı

Mahkumiyetten sonra ozgurluk sarhosu..


Inanmasi zor ama sanki Poyraz 6 ayi doldurdugu ilk gunden itibaren bi acaip oldu..Yerinde duracak isi yok..Pusetinde oturmaktan sikiliyo, kucakta bile yerinde duramiyo..Bugun hele, bi ayri cilgin..Belki de hava kotu diye uzun suredir eve kapandigimizdan oldu, oglumu oksijen carpti..
Beraber Woluwe Shopping Center'a gittik.. Poyraz her kucagima alisimda enseme yapistigi icin saclarin malesef gitmesi gerekiyordu , gitti.. Cunku dayanilmaz bir aci..Ben can havliyle sesimi yukselttikce oyun zannedip daha cok asiliyordu ;) Bu kuafor isi benim icin bi ilkti cunku yurt disinda ilk defa kuafore gidiyorum.. Ne Ingilteredeyken ne de Belcikada fon icin bile gitmemistim daha once..Turkiyedekilere derdimi zor anlatiyorum, burda kesin istedigim gibi olmaz diye ;) Ya istedigimden kisa olur, ya rengi hic tutmaz.. Nitekim yine oyle oldu, ama bu sefer mecburdum..Baya kisaca kestirdim, rahatladim simdi..Poyraz elini atiyo, ama nafile, ense bos ;)
Oradaki oyuncaklara da ilk defa bindi Poyraz..Sanki biraksam direksiyonu tutup, dugmelere basacakti ;) O kadar cok zipladi ki birtane bulanik olmayan resmi yok..Kendini cennette sandi yavrum evdeki mahkumiyet gunlerinden sonra..

Bugun alisverise gitmemizin sebebi Poyraz'a mayo almakti.. Haftaya Turkiyede olucaz ve allah kismet ederse 1 haftalik kisa bir tatil firsatimizda olucak..Bu Poyraz'in ilk tatili, benim Poyrazla ilk tatilim.. Eee..dedeyle havuz sefasi var isin sonunda..Coook guzel bi mayo aldik ona Archimede'den.. Ici kalin ve emici, boylece bez baglamadan direk onu giydirip suya sokabilicem..Ayrica ic kumasi cok yumusak ve kalin.Boylece kumda otururken de rahat edecek..Yanlardan cirtlari oldugundan giymesi cikarmasi da kolay.. Altiyla takim, omuzlarini ve ensesini de gunesten koruyan sapkasi da var..2 yasina geldikten sonra da Archimede Buoyancy 'lerden almayi dusunuyorum, simdi pek guvenli degil, bas asagi donebilir diye..







Eve geldikten sonra, onca hareket ve ziplamaya dayanamayan minik vucudu, boyle serildi yavrumun ;)

9 yorum:

Seyhan dedi ki...

Burcu Saçların çok güzel olmuş bence güle güle kullan
Poyraz conversleri giymeye başlamış çok yakışmış...

Burcu Demirel dedi ki...

cok tesekkurler pitircik ;) hamilelk sonrasi belime gelen saclarimi kestire kestire sonunda kisacik yaptim, ama cok rahatladim walla..converse'leri giymaya basladik ama 1 numara buyuk..ayaklari etli oldugundan 19 sigmadi, mecbur 20 aldim..azcik buyuk ama cok sirinler di mi? ;)

Pelin dedi ki...

Hay maşallah, mayolu ne kadar da şirin olmuş, pofuduk pofuduk maşallah :) sizin saçlarınız da çok güzel olmuş, güle güle uzatın

Yesim dedi ki...

Burcu'cum saclar super olmus, cok yakismis. Poyraz gun sonunda nasil da yorgun dusup uyumus :)

Sweety dedi ki...

Burcucum saclar cok guzel olmus bence. yuzune cok yakismis. sihatler olsun :D

Anne ve Bebisi dedi ki...

ooo ben buralara gelemeyeli Poyraz efendi delikanli olmus annesi:)) 6. ayini doldurmus, dis bugdayi olmus, mayosunu bile almis da denize gidecekmis:)) Simdiden iyi tatiller:)

Kirpikteki Gözyaşı dedi ki...

Senin kırmızı converselerini yesin Sebla teyzen:))) Ne kadar talısın sen:)) Maşallah! Ne kadar güler yüzlüsün! Her tarafın gel beni ısır diyor:) Burcucum yeni saç şeklin harika! Galiba rengi de değişmiş! ÇOk yakışmış gerçekten! Güle güle kullan! Bu arada görüşemezsek iyi yolculuklar!

AsYa dedi ki...

saçlar güzel..hani bi collage yapmıştın model beğenmiştik:) ordan mı seçtin:P

Poyraz beye dicek lafımız yok..süper tatlı görünüyor..

Ben Ona Resmen Asigim dedi ki...

Saçların bence süper olmuş. Tam bebek annesi saçı.