28 Ocak 2008 Pazartesi

Gezenti oglumla sokaklarda..

Bugun gezenti oglum ve annemle sokaklardaydik yine.. Hadi dedik bu kez merkeze inelim.. Avenue Louise tarafina.. Yolda gordugumuz su ilginc yapiyi gostermeden gecemicem..

Bu eser, City Scape, Arne Quinze tarafindan yapilmis ve tahtadan olusan 40m uzunlugunde, 25m genisliginde, 18 m yuksekliginde bir eser..Avenue De La Toison D'or uzerinde gorebilirsiniz.. Ama gozlerinize inanamicaksiniz, cunku binlerce tahtanin birbirine cakilmasindan olusmus..detayli bilgi icin buraya lutfen..

Daha sonra Espace Louise'e girdik.. Poyraz icin sirt dinlendirme molasi verdigimizde bu ufak havuzun onunde durduk..bayildi bayildi..Hayir toparlanip kalkmasak, dakikalarca seyredecekti suyun akisini..Birsey degil, bez degisim zamanini one cekmek zorunda kalacaktim :)

Kopegi olanlar icin super bi magaza buldum.. Kopek giysileri satan bi dukkan..Nasi cici seyler var anlatamam..Fiyonklu giysiler, tasli tasmalar..Resmen kendi modalari var :) Magaza "Precious Dog"..

Veeee..gunun en guzel kismi..Poyraz icin aylardir aradigim ama bi turlu rastlamadigim kirmizi Converse'leri buldum ve aldim..Giydirmek icin sabirsizlaniyorum, azcik buyuk..1-2 ay beklemem lazim..

Arabamiza dogru giderken, yolda BMW nun showroom'u onunden gectik..Cengiz'in "Ogluma mutlaka alicam" dedigi ama pek imkanli gorunmeyen beyaz BMW nun hemen onunde, daha alinasi ufak bir BMW duruyordu..Super! Hem babamizi hem oglumu tatmin edecek bir fikir :) Baska modelleri burada gorebilirsiniz..Cok ucuz degil, ama BMW deyince korkacak kadar da degil :) Isteyene elektrikli, isteyene pedalli, isteyene bu mavi modelden..
Babalara duyurulur!

5 yorum:

Anne ve Bebisi dedi ki...

Bina cok ilginc.
Converseler harika:)))
Arabalar da fena degilmis:))

Poyraz buyudukce cok tatli oluyor annesi:) Masallah:)

Sweety dedi ki...

merhaba burcucum hala tanışamadık malesef en kısa zamanda tanışmayı ümid ediyorum:D bu arada bu köpiş mağazasına gitmem lazım belki biliyrsundur benim kokoşmu kokoş süslümü süslü bir kızım var :D ona ciciler bakarım. sevgileeer :D

Burcu Demirel dedi ki...

Saol esra..Buyuyo ama hangi ara bilemiyorum, farkina varmadan kocaman oldu yaa..
Sweety..inanmicaksin ama bu resmi cekerken aklima sen geldin, buna yorum yazsa yazsa sweety yazar dedim, tutturdum :) indirimi kacirma derim..

Sweety dedi ki...

dediğin gibi umarım indirimi yakalarım çünkü köpekler bazen giyime kuşama bizden çok para harcayabiliyor :D kokoşlar ya. bu arada poyrazın video çok şirin. bebeklerin elleri bu zamanlarda tam ısırmaık bide böyle bilmiş bilmiş hareketleri yokmu :D sevgileer

Benim Hayatim dedi ki...

Burcu, benim converselerimin tıpatıp aynısını almışsınız. Ayağında görmek için sabırsızlanıyorum.