20 Ocak 2008 Pazar

Ayaklarimizi kesfettiiikk..

Poyraz ayaklarini kesfetti..Yeni rocker'imizi deniyoruz ,simdilerde dinlemekten cok hoslandigi sarki esliginde..yanliz poposu ve ayaklari agir geliyo, eliyle desteklemek zorunda kaliyo :)

4 yorum:

Yesim dedi ki...

İzledim videoyu çok tatlı ya maşallah :) En yakın zamanda gelip görücem inşallah :)

Anne ve Bebisi dedi ki...

Ek gida konusunda buraya yazmak istedim sevgili Burcu, asagida kaybolmasin diye.

Bence 6. aydan once acele etme derim. Buradaki bir arkadasima daha gecen gun doktoru, bebeklere 6. aydan once ek gida verme ile ileriki yaslarda tansiyon seker hastaliklari arasinda baglanti oldugunu soylemis. Insan meraklaniyor, heyecanlaniyor, hele de Turkiye'de doktorlar tesvik ediyor ama mesela Ingiltere'de 6 ay sadece ve sadece anne sutu tavsiye ediliyor. Daha onceki yillarda 4. ayda baslatiyorlarmis burada da ama son yapilan arastirmalar sonucu gectigimiz yillarda resmi olarak 6. aya cikartmislar ek gida olayini.

Ben 5. ayin ikinci yarisi gibi avokado, muz, mandalina vs tattirarak basladim. Hala daha cok bir sey vermiyorum. Cunku ilk 1 yil bebegin ana besin maddesi yine anne sutu. Ikinci 6 ayda verilenler degisik tatlari ogrenmesi adina kucuk denemeler..

Nacizane tecrube ve tavsiyem:)

Sevgiler.

Burcu Demirel dedi ki...

esracim
ben de zaten su anda tattiriyorum sadece..ama en basindan beri hem anne sutu hem biberon mamasi devam ediyoruz..malesef anne sutu tek basina hic yeterli gelmedi..olabildigince gec baslicas bu kati gidalara sanirim..bakalim..

AsYa dedi ki...

burcu:)
kıyafetide uyumlu ana kucağıyla:)