23 Ocak 2008 Çarşamba

4. Ay..

Poyraz 4.ayini geride birakti..Artik 68 cm ve 8 kg..


Bruksel'de asilarini nasil takip edices, doktoru iyi olacak mi..vs diye endiselenirken, Gizem'in tavsiyesiyle Dr. Lamehieu 'ya gittik dun..Oyle tatli ve ilgili bir kadin ki..Turkiyedeki asi programini takip etmemizi, boylesinin daha kolay olucani soyledi..Super oldu..
Oglus bu hafta elma suyu ve pirincli mama denedi..Cok sevdigi gibi hic de zorlanmadi..Tattirarak devam edices , Turkiyedeki doktorumuzun onerdigi gibi.. Malesef anne sutunu gittikce daha zor emiyor, buraya gelince cok degisti..Bir aglama tutturuyor, sonra susmasi 2 saat aliyor..Elimden geleni yapiyorum, zorluyorum ama bakalim nereye kadar gidecek..Hic olmazsa 6 ay devam etseydi :( Iyice ayaklarini tutmaya, onlarla oynamaya basladi..Saga sola donerek oyun minderinde uzun vakitler geciriyor..Aynasina bayiliyor..Ordaki baska bi bebek gibi uzun uzun konusuyor :)

Bakalim bu pandayi taniyabilecekmisiniz ..

6 yorum:

AsYa dedi ki...

ya burcu bu tosuncuk ,tosun ötesi bişi olmuş..aman yarabbim çok tatlı:) nasıl 8 kilo yaptın sen bunu biz daha yeni yeni 8 kilo oluyoruz..Efe'ye şişko diyenleri senin bloga yönlendircem bundan sonra..:))
panda poposunu ısırım ben..
bide..
hareketler var ya hep aynı...
kafayı yere gömmeler,yana çeviremeMEler..hep aynı:))

Burcu Demirel dedi ki...

Walla asyacim, her kontrole gidisimizde korkuyorum bu cocuk obez dicekler diye ama cok sukur normal herseyi diyolar :) kabiz oldugu icin butun yediklerine sonuna kadar emiyo sanirim :) mamasini bilerek ayi ve kilosundan az da veriyorum, ayni zamanda emiyo die ama ,bir de tabi genetik yatkinlik var tabi :)))

Kirpikteki Gözyaşı dedi ki...

Burcucum bu pandayı yemeyelim de ne yapalım? Bacakları gel beni ısır diyor:)) Serbest mi:)))Maşallah 4 ay dile kolay! Bir de sana sormak lazım! Allah bağışlasın! İnşallah konuştuğunu da göreceğiz buradan:) KOcaman öptüm seni ve Poyrazı:)

ayşegül mutfakta dedi ki...

hiçbir panda bundan daha sevimli olamaz..

Adsız dedi ki...

çok güzel nereden aldıgınızı ogrenebılırmıyım acaba?

Burcu Demirel dedi ki...

selam gunes.. yesil olani "simply colors" dan aldim (www.simplycolors.com), pandali olani babasi Japonya'dan getirdi..