22 Aralık 2007 Cumartesi

3. Ay..


Poyraz bey 3. ayını geride bıraktı.. 7 kg 100 gr ve 63 cm oldu..

Son kontrolumuzde hersey yolundaydı..Tek sorunumuz bir turlu atlatamadığımız kabızlık..Onun için de doktorumuzun söylediği gibi mamasına zeytinyağı katıyorum, günde 1 tatlı kaşığı..Yine de bugün 4. gün ve hala tık yok :( Onda huzursuzluk yaratmıyor ama ben telaşlanıyorum..

Oğlumcum sağ elini emmeyi bıraktı, baktı aynısından bi tane daha var, 3-4 gün onu keşfetti..Sol kolunu kaldırıp eline baktı uzun uzun..Sora "Aaa..bunu da emebiliriiim!" diye onu da emmeye başladı..Şimdi iki elimiz de ilk fırsatta ağzımızda..

Bayramın ilk günü ilk kez "Anne!" dedi.. tabi ki tamamen tesadüfen :) ama ben hemen kaydettim tabi..Zaten ben ona dedim ki taa en başta "Bak oğlum, önce kimin adını söylersen seni o emzirir ona göre.." :)) Dedesi hernekadar "Dede de oğlum, ben bi yolunu bulurum" dese de, çocuk durumun farkında :)

Bugün babamız geliyor..Yılbaşına kadar burda olucak..Beraber, çekirdek aile olarak ilk tatilimize çıkıcaz..Önce babane ve halaları ziyaret edices sonra Abant'ta 3 gün geçirices..Dönüşte nasıl geçtiğini anlatırız..

1 yorum:

Mısır Patlağı :) dedi ki...

Selam Blogunuzun takipçisiyim Nazlı Berra poyrazdan bir gün önce doğmuş çarşamba bizim kontrolümüz var bakalım ne kadar büyümüş bizim hatun merak ediyorum çok :)poyrazı öp benim için ...