14 Aralık 2007 Cuma

Biz çok sevdik..

Çok kullandığımız ve memnun kaldığımız 2 üründen bahsetmek istiyorum..

İlki Mothercare den aldığım pamuklu uyku tulumları..Bunlar yumuşacıklar, üstelik bembeyaz..Ve bebeğe çok güzel oturuyor..İçine sadece yarım kollu bir body giydiriyorum, yetiyor.Paketten 3 tane çıkıyor..Biz çok rahat kullandık..Hatta eskittik, renkli yenilerini aldık..Poyraz'a dedesi bu beyaz tulumları giyince teletubby diyor :))Biras küçük gelince iyice oturdu hakikaten öyle oldu :))







Diğeri ilk günler Poyraz'ı yan yatırmak için kullandığım, şu anda yatarken sırtına destek olsun diye koyduğum şu Delta Diffusion sünger.. Eğer bebeğinizi yan yatırmak istiyorsanız, çok kullanışlı bir ürün..Ufakken iki sünger arasında zaten hareket edemediğinden dönemiyor bebek..



5 yorum:

AsYa dedi ki...

bende böyle pijama tulumlar giyidiriyorum efeye..hem kucağa alınınca da beli felan açılmıyo gece,o rahat ben rahat..ben de peacockstan alıyorum..yan yatırmayı ben hiç kullanmadım..evdeki mini yastıkları kullandım..şimdide zaten yüzüstü yatırıyorum..

Pratik Anne dedi ki...

Bu desteklerden teyzem de bana istanbul'dan gondermis. Sevi Baby den almis sanirim. Cok memnunum ben de.

Kirpikteki Gözyaşı dedi ki...

Burcucum, tulumlar da sünger de çok güzel ve kullanışlı:) Poyraz bey maşallah ilk fotoda pek heybetli duruyor:) Şimdiden iyi bayramlar canım! Öptüm kocaman:)

AycA dedi ki...

Bizde bu tulumlardan kullanıyoruz ama ben hep düz beyazlarını alıyorum .. 1-18 aylıklara geçtik bile :S.. new bornları aldığım günler çok da geride değil :)))
ben o yastığı geceleri kullanıyordum Erin hiç sevmedi yan ya da sırt üstü yatmayı bende gözüm üzerinde olduğu zamanlar ki kamera kurduk odasına tv/bilg. her yerden görüyorduk yüz üstü yatırdım geceleri bu yastığı kullandım .. sonraları dönmeye başlıyorlar zaten .. ama faydalı bir ese r bu yastık :)
sevgiler sana öpücükler Poyraz beye..

Burcu Demirel dedi ki...

Bruksele gidince su kamera isine benim de girmem gerekicek cunku orda sesini duymam cok zor normal zamanlarda.Geceleri zaten benimle olucak..Ben de dun gittim 12-18 ay olanlardan aldım, şu tulumlarda. Daha çok var ama dayanamadım ne bilim :))