5 Ekim 2007 Cuma

Sonunda kurtulduk! Ama seni unutmıcas..


En sonunda bugün göbek kordonumuzdan kurtulduk..aman ne uzun sürdü düşmesi yaa.. hayır işin kötü tarafı eğer normalden uzun sürerse bu da tehlikeliymiş..bebeğin bağışıklık sisteminde bir terslik olabileceğini gösterebilirmiş ve kontrol edilmesi gerekirmiş..

Bugün 13. gun.. doktor eğer düşmesse getirin kontrol edelim demişti..apar topar kalktık gittik, bi telaşla açtık ki karnını , bebeğimle bağımı sağlayan o kara kuru şey orada öylece duruyor, ayrılmış artık oğlumdan..

Nasıl mutlu oldum anlatamam..
Bugüne kadar bebeğimi beslememe, onu büyütmeme yardım ettiğin,aramızdaki bağ olduğun için,hiç hoşuma gitmeyerek yediğim kuru üzümleri,cevizleri, bademleri,bi sürü şeyi Poyraz'a taşıdığın için, yaramaz şeyleri süzüp onu koruduğun için, bebeğimle hayatı ve kanımı paylaşmamı sağladığın için..teşekkür ederim göbek kordonu..

3 yorum:

CeRoXiMo dedi ki...

Doğum hikayeniz ve tabiki de resimler çok çok güzel.Epudural kadınların en iyi dostu olma yolunda:) Göbek bağı için ayrı post açmak da çok hoş olmuş:):) Poyraz analı babalı sağlıklı büyür inşallah.

AsYa dedi ki...

hadi geçmiş olsun..
artık göbeği gömecek bi yer bulmanız lazımdır:)

Esra dedi ki...

Hayirli olsun... Defne'ninki 10. gun dusmustu. Daha nereye atacagima karar veremedigim icin hala evde. Evde tutunca evine bagli olur, derler.
:-P