19 Temmuz 2007 Perşembe

Seni şimdiden özledim baba..

Babacım,

Dun oglen seninle ilk kez ayrılmak zorunda kaldık,dünyaya gelicem yere, Ankara'ya donduk..Seni simdiden cok özledim biliyo musun? Annem de oyle..Hem de cok.. Ben simdi her sabah uyandıgımda kiminle oynicam? Aksamları kime şaklabanlık yapıcam?Ama neyse ki cok uzun ayrı kalmayacagız..

Dun ucak yolculugumuz cok guzel gecti, annemin ayaklari her zaman oldugu gibi sisti biraz ama yolculuktan rahatsız olmadı,ben de elimden geldigince sakin olmaya calistim. Ucak oldukca gürültülüydü çünkü her yastan,her boydan onlarca bebek ve cocuk vardı.Bir ara allahtan annem kulaklıklarımı taktı da muzik dinlerken duymadım onları.Ama ben soz verdim anneme onlar gibi olmıcam,uslu uslu oturcam sizin yanınızda. Turkiye'ye yaklastikca annem biraz heyecanlandı, kalp atislarindan hissettim.Sanırım inerken ben de heyecanlandim ,o yuzden fazlaca debelenmis olucam ki annemi biras huzursuz ettim..Hersey yolunda gitti ve saat 20:30 gibi bizi 4 gözle bekleyen dedem ve dayimla bulusabildik..

Sonra ne yaptik bil bakalim? Havaalanından beni direk Ataturk Orman Çiftliği diye bir yere goturduler.. Izgara kokuları içinde kalabalık bir yerdi.Annem orda kumpir diye birsey yedi, superdi baba! Aylardır bu kadar güzel birsey yememiştim :)

Seni düşünerek uyuduk dün annemle..Bu sabah yine senin sesinle uyandik..Kendine iyi bak olur mu?

Seni seviyorus..

3 yorum:

Kirpikteki Gözyaşı dedi ki...

Burcucum şu an gözlerim dolu. Okurken çok duygulandım. Ne güzel yazmışsın. Tez zamanda kavuşmanızı dilerim. Bu arada bebiş de 30 haftalık olmuş. Ha gayret! Az kaldı:) Ankara'da benim yerime de gez tamam mı? Öptüm:)

AsYa dedi ki...

Hoş geldin evine ....
Ne kadar olsa da babanızı arkada bırakmış olmanın verdiği bir hüzün vardır ama yinede doğduğun topraklarda olmak sana huzur verecektir..Umarım yakında o da gelir ve son günlerin keyfini çıkarırsınız...

Burcu Demirel dedi ki...

kavusma dileklerin icin cok tesekkuler sebla, walla tahminimden zor geldi, ustelik daha 2 gun oldu ..Ankarada gezicem ama oyle sicakki anlatamam,e tabi yukum de agır :)

hosbulduk asyacim..dedigin gibi bi yandan herseye agliyorum bir yandan evimdeyim, ankaradayim diye agzim kulaklarimda :)babamiz 3 Agustos'da burda insallah..