5 Temmuz 2007 Perşembe

Oyuncaklarimiz-1

Daha bebek yok ortada, biz bir suru oyuncak aldik bile, koca bir odaya ihtiyacimiz var sanirim..Erken evet ama gorunce dayanamiyor insan iste.. Babasi abartti frizbi bile aldi ;) dogdu, yurudu, kostu da, frizbi pesinden kosmasi kaldi ;)

Neyse..Oyuncaklarimizi bos bi vaktimde resimleyip yazicam ama simdilik size Haba ' dan bahsetmek istiyorum.. Haba bir Alman markasi .. Kaliteli , saglikli ve gelistirici oyuncaklar/oyunlar ureten bir marka.. Ozellikle bebekleri icin ahsap , renkli- eglenceli ve saglikli urunler almak isteyen annelere tavsiye ederim.. Urunleri 20 ulkede, 6000'den fazla distributor'de bulunabiliyor. Ilgilenenler icin Turkiye'deki distributor:
Toys and Children furniture
Atlas Cocuk Dunyasi
Ikitelli Keresteciler Sitesi
15.Blok no.12, 34670 Istanbul Turkey
Phone: +90 (212) 6704455
Fax: +90 (212) 6704429
Sanirim telefonla, urunlerin satildigi magalari ogrenebilirsiniz buradan..
Belcika ve Almanya'da ise hemen hemen butun bebek ve oyuncak magazalarinda bulunabiliyor. Ben simdiden 2-3 urun aldim bile.. Birisi uzerinde ayna ve singirak bulunan resimdeki urun..En begendigimde emzik tutucu.. Rengarenk, oldukca uzun..Yere dusen emziklere renkli ve sirin bir cozum ;)
Urunleri icin bir katalog var ancak internet uzerinden talep edilemiyor henuz. Ancak urunler icin detayli bir web sayfasi var, buradan goz atabilirsiniz..

6 yorum:

AsYa dedi ki...

oy oy siz oyuncaklara mı geçtiniz:)
ben henüz hiçbişi almadım oğluma bi tane peluş renkli renkli bişi almayı düşündüm geçen gün ..onada karar veremedim:)
ama tahta oyuncaklar benimde favorim..bayılıyorum..
Güle güle kullansın bebişiniz..artık bi isim bulun bebeğinize :) bebişlikten terfi etsin..

Burcu Demirel dedi ki...

Hic sorma! hala karar veremedik.. sanirim bu is benim icin dogurmaktan daha zor asya ;)Butun bekar arkadaslarima soyluyorum, aman ha evlenmeden aklinizda 3-5 isim belirleyin, sora hamile kalinca hazir olur diye ;) ben turkiyeye donmeden karar vermemiz lazim cunku ben orda cengiz burda hayatta bi karar veremeyis ;) 1-2 tane uzerinde yogunlastik ama yok yabancilar kolay telaffuz etsin, yok turkce karakter olmasin,yok bilmem ne derken secenek azaliyor.Sonunda bunlari hic umursamadan bisey koyucas herhalde ;)

Pia dedi ki...

selam burcu
ben de tahta oyuncakları cok severım, 1-2 tane almıstım
bu arada bebislerimizin arabaları aynı, sadece bizimkisi fosfor yesili olan. aynı arabadan bi arkadas kullanıyo Belcika da (Tugba), acayip memnun
sevgiler

Mutlu Kum Taneleri dedi ki...

Bende Habanın ürünlerini çok beğeniyorum.
Biz heralde türkçe karakter ve telaffuz konusunda en zor ismi seçtik ; Oğuz Dağhan Işıkman
Oğlum bize yurtdışında çok söylenecek eminim :)

Burcu Demirel dedi ki...

mrb pia,
ilk once biz de onu begendik,ama sonra acaba kirlenirse nasil gorunur filan diye dusundum, sora capri rengini aldik (resimdeki mavi renk)..arkadasinin arabadan memnun olmasina sevindim, hayir sora pisman olmayalim ;)arkadasina sorabilir misin acaba ucak seyahatinde kabine alabiliyor muymus arabayi katlayip?bana biras buyuk gibi geliyor ama emin olamiyorum da..

dunyanin en mutlu kadini ;)
walla isim konusunda ben de bizim oglan sora bize soylensin istemiyorum ama siz de yok zorunu secmissiniz yaw ;)

Pia dedi ki...

selam burcu
onlar da ucaga alınıp alınmayacagını bu yaz tatıle gelırken ogrenecekler

bu arada mesajın icin cok tesekkurler, irtibata gececegim bu hafta, yerleri anadolu yajasındaymıs bana yakın

sevgiler