3 Temmuz 2007 Salı

Kuzumuzun arabasini aldik..

Haftasonu bizim oglanin arabasini aldik.. Secim pek uzun surmedi ve cok cok detayli bir arastirma da yapmadik acikcasi, sadece ben internetten biras bakmistim. Ama bunu gorunce cok begenmistik ve uzun zamandir gidip gelip bakiyor, inceliyorduk. Sonunda burda indirimler basladi ve gecen Cuma aksami gidip mavis mavis bir Quinny Buzz aldik oglumuza..Turkiyeye donerken goturmeyi dusundugumuzden aradan ciksin dedik..

3 parca var aslinda ama hepsini almak zorunda deilsiniz. Once su yatak gibi olan, kucukken kullanabilecegimiz Dreami 'yi almasak mi dedik ama sonra baktim o da kullanisli.. Buzz'in kendisi. Dreami ve araba koltugumuz Maxi-Cosi.. Renk olarak Capri'yi begendik. maxi-cosi miz siyah.. Arabanin kullanimi oldukca rahat , kolayca katlaniyor..vs. Arka tekerleri biras buyuk oldugu icin katlaninca ufacik tefecik olmuyor ama yine de uygun. Parcalar cok kolay takilip cikarilabiliyor. Sineklik, yagmurluk ve cantasi dahil satiliyor. Ekstra'dan sadece araba ici uyku tulumu ve alisveris cantasini aldik..

McLaren de kullanimi rahat ve oldukca hafif bir araba ama bana pek oturak gelmedi. Yani fazla tingir mingir gibiydi. Gerci katlaninca kucuk , tasimasi kolay vs ama ne bilim iste..

Detayli bilgi icin quinny 'yi ziyaret edebilirsiniz..

10 yorum:

AsYa dedi ki...

Burcu hayırlı olsun çok şık bişi ..
de bu ilk resimdeki hali yatıyo mu bu arabanın?Bebeğin kademeli sırt pozisyonu var mı? sanki yokmuş gibi duruyo...

Burcu Demirel dedi ki...

Yatiyo yatiyo asyacim.. 3 pozisyon oluyodu sanirim..(bu sekil, orta bi kademe, bir de tam yatay)Hatta istersen sana ,istersen disari donuk de yapabiliyosun..

AsYa dedi ki...

o zaman iyi yapmışsın almakla:) çok güzel güle güle kullanın ailecek:)ben de bi bakiim bari bu modelin tekerleklerine..

Burcu Demirel dedi ki...

Saol cicim,bak bakalim sen de.Satilan bi yerde gidip yakindan inceleyebilirsin..Darisi efe beyin basina ;)

Kirpikteki Gözyaşı dedi ki...

Çok kullanışlı bir arabaya benziyor. Bu 3 tekerlileri çok beğeniyorum ben. Kullanırken kolay oluyor sanırım. Güle güle kullanın inşallah:) Öpüyorum:)

Burcu Demirel dedi ki...

Tesekkur ederis efendim..Umarim aldigimiza deger ..Ilk kullandimda hemen yazarim izlenimlerimi ;)

Anne ve Bebisi dedi ki...

Güle güle kullanın:)

Bezen Hindistan dedi ki...

gule gule kullan, hafif ve rahat gorunuyor. bu ara ben de ufaktan arastirma yapmaya basladim da o yuzden sormak istiyorum, kac yasina (ya da kac kiloya) kadar kullanilabiliyor bu araba?
sevgiler

Burcu Demirel dedi ki...

selam bezen,
bildigim kadariyla 4 yas/20 kg'a kadar kullanılabiliyor quinny buzz.. ama detay istersen belki kendi web sitesinde bulabilirsin, PDF dosyasiydi ben indirmedim uzun suruyor diye..henuz kullanip tecrube edemedik ama rahat/kullanıslı olup olmadigi konusunda en kisa zamanda yazicam, kullanir kullanmaz :) sizin bebisin gelisine daha cok var mi?

Bezen Hindistan dedi ki...

bizimkinin 'official' gelis tarihi 6 kasim. umarim vaktinden cok da erken gelmeye kalkmaz zira ben daha kesinlikle hazir degilim:))