13 Temmuz 2007 Cuma

Iste bitti.. Artik desperate bir housewife'im ;)

Evet, bugun ofiste son gunum.. Pazartesi sabahindan itibaren umutsuz bir ev kadini olacagim ;) yok yok, o kadar da umutsuz olmicama eminim, kafamda yapmak istedigim bir suru sey var zira.. Artik bir daha bir isim olur mu, yoksa bu boyle gidermi bilinmez, zaman gostericek sanirim..


Aslinda, acik konusmak gerekirse, cok mutluyum, ama icimde bir yer de birascik da olsa uzgun.. Ama her bitisin sonu bir baslangic di mi? oyle bakmak lazim olaya..
Yeni hayatim bana ve cekirdek ailemize hayirli ugurlu olsun ...
/2/istockphoto_2444614_busy_housewife_and_mother.jpg)

4 yorum:

Adsız dedi ki...

hayırlısı olsun burcucum dediğin gibi her bitişin başlangıcı vardır

oğlun dogsun bak kendi küçük ama işi büyük olacak epey büyüyene kadar boşluk hissetmezsin hem onun ilklerine şayit olacaksın

bende ayrılmıstım larayı 1,5 yasına kadar buyuttum sonra komsuculuk oynamaktan sıkılıp gelen teklıfı degerlendırıp tekrar ıse gırdım

emınım zaman sana güzel bir yol çizer
sevgiler
www.blogcu.com/laram

Adsız dedi ki...

Burcu,
kutlayalim bunu. Bir kahve ile, pardon sen sutle kutlarsin!!! :)

Burcu Demirel dedi ki...

iremcim,
Eminim zamanla ben de sikilicam komsuculuktan ama farkli biseyler yapmak istiyorum, klasik bir is hayati degil. Bakalim, goruces..
Gizemcim,
Walla kutlayalim dicem ama denk getirebilirsem. Zira haftasonu yine alisverise vericem kendimi,esyalari topla bavulu hazirla derken..Ama bebekle buraya geldigimizde hepinizi bebek gormeye bekliyorum ;)olmadi o zaman cifte kutlama yaparis ;)

Adsız dedi ki...

aaaa evet, simdi tezkere yazina baktim da pzt. gidiyormussun. bizi habersiz birakma.