9 Temmuz 2007 Pazartesi

Bebefon konusu..

Anne ve anne adaylari.. Bebefon konusundaki fikir ve onerilerinizi bekliyorum.. Zira hala karar veremedim ve dolayisiyla edinemedim bir adet.. Sizler ne kullandiniz? Memnun muydunuz?Ne onerirsiniz? Ne onermezsiniz?

11 yorum:

Hamarat Anne dedi ki...

hiç kullanmadım, ıh dese uyanıyorum:)

Burcu Demirel dedi ki...

herhalde ben de uyanirim sabahnur ama benim derdim gunduz ;)

Aysan dedi ki...

Merhaba Burcu,

Biz de buna karar verdik: http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=2265802&cp
Hem sesli hem de goruntulu, bekmak icin her zaman bebegin yanina gitmene gerek yok yani.

Kolay gelsin.

Adsız dedi ki...

slmm cnmm
ben tavsıye edebılırım kullandım uzun zaman evt zaten tılkı uykusu oluyor heran uyanıyorsun sankı hıssedıyorsun ama bebefon rıskı azaltıyor o uykusuz gecelerın bırıkımınde ıldıgın ve derın uykuya daldıgın gecelede

bebefonda ses oldugundan cok cıkıor bebek mırldanması bıle kuvvetlı
az bı aglasa sankı bagrıyo gıbı yan epe kuvvetlı uyanmama durumu yok anlayacagın bıde ıkı katlı evlede dahadakullanıslı ınana dısardak arabanın sesını alıyor

ben tavsıye ederım herseyı var bı o kusur kalmasın alın gısın aklında kalacagına :)yanında kalsın

opuyoruz
irem*lara

Mutlu Kum Taneleri dedi ki...

Bende almamıştım ama bazen keşke olsaydı dediğim anlarda oldu. Bence evinin durumuna göre karar ver. Odalar birbirine uzaksa , balkon varsa kullanma ihtiyacı hissedebilirsin. Yada doğduktan sonrada alabilirsin.

Burcu Demirel dedi ki...

Ben sanirim alicam bi tane, ne olur ne olmaz.. Ama piyasada oyle cok cesit var ki, insan denemeden almak istemiyor, sesi nasil cikiyor vs duymak istiyorum ;) hepinize yorumlariniz icin tesekkur ederim..calismalarima devam edim..Acaba range i en genis olan hangisidir?

Aysan, sen denedin mi? nasil kullanimi? yani mesafe problem oluyor mu? web sitesinde oyle bir yorum var da merak ettim..

AsYa dedi ki...

ben de şu anda ihtiyacım olup olmadığını bilmiyorum ...evimiz küçük ve bebek hemen benim yanımda park yatakta yatıcak.6 aydan sonra odasına geçicek..Gündüz uykularında da mutlaka takip ederim diye düşünüyorum ama ihtiyacım olursa döner bloguna bakarım:)hangi model aliim diye..şimdilik almayı düşünmüyorum

Gizem dedi ki...

Burcu, biz ilk yil kullanamadik pek Icim rahat etmedi, ben kendim dinledim, gittim baktim falan. Fakat sonrasinda cok kullandim, ozellikle misafirlige gittigimde, Tr ziyaretlerimde, O uyurken biz balkonda otururken falan... Bizde Chicco'nun vardi. En basit modeli. Iki tarafli ses verenler de var ama bence cok anlamli degil. Senin birsey demen gerekmiyor bence. Duy yeter! Bir de bazi sadece pilli modeller varmis ki pil yiyen. Bizimki hem pilli ve sarjliydi.

Adsız dedi ki...

PHİLİPS VARDI BENDE MEMNUNDUMDA AMA MUHAKKAK YENİ VERSİUYONLARI ÇIKMIŞTIR BENİMKİ 2 Lİ HEM PİLLİ HEM ŞARZLI İDİ ONUN SESİ BANA BENİM SESİMDE ONA GİDİYORDU YANINA GİDENE KADAR KONUSABILIYORSUN O SESINI DUYUNCA RAHATLIYOR WC DESIN MESELA :)BEN TAVSIYE EDERIM ARK AL DERIM BALKON VS MISAFIR VARKEN GURULTULU ANLARDA ISE YARIYOR KUCUKTE BISEY MISAFIRLIGE GIDERKEN BILE KULLANA BILIRSIN

SEVGILER
İREM*LARA

Aysan dedi ki...

Yeni dogum yapan bir arkadasim kullaniyor, gayet guzel bir goruntusu var (geceleri bile), ses kalitesi de gayet iyiydi.

AycA dedi ki...

Burcucuğum Erinin odası Salondan uzakta gündüzleri zor oluor gerçekten.. geceleri ıh dese kalkıyor insan inan bana.. Ama Alpay odasına bir kamera kurdu TV ve Bilgisayardan görebiliyorum gündüzleri.Bilgisayardaysam ekranda iş yapıyorsam TV de görüyorum.Küçük wireless webcamlerde iş görüyor..Tavsiye ederim..bazen ses çıkartmadan hele minikken kıpırdanıp hareketleniyorlar.
Sevgiler.