13 Temmuz 2007 Cuma

Annemin goz nuru..

Annem gunlerdir ince ince ugrastigi patchwork battaniyeleri dun bitirdi..Oyle ozenerek , oyle severek yapiyor ki anlatamam..Ona burdan bir suru patchwork dergisi aldim, yarin da kumaslar alicas..Turkiye'de bu kumaslar ozel oldugu icin cok pahali ama burda denk getirebilirsek oldukca hesapli.. Ozellikle Loisirs et Creation magazalarinda oldukca cok kitap/dergi ve kumas cesidi var..(Magazalar sadece Fransa'da malesef )

Bunlar daha birsey degil.. Ankara'ya gidince resmini koyucam bloga, bir yatak ortusu vaaaar...super otesi..tek tek, ufak ufak kesip, dikip birlestirci annecim onlari..ellerine saglik ananesi...

5 yorum:

Kirpikteki Gözyaşı dedi ki...

Burcu patchwork e bayılırım ben. Çok güzeller:) Annenin eline gözüne sağlık:) Oğluşunuz güle güle mışıl uyusun bunlarla:) Bu arada işinle ilgili de hayırlısı olsun! Umarım herşey çok daha güzel olur senin için? Türkiye'ye geldin mi?

AsYa dedi ki...

süper bişi bunlar Burcu...Annenin ellerine sağlık...
Gerçekten sanki hazır gibi duruyo..Oldukça uğraşmış belli...
Torunlar çook kıymetli canım..
Benim annem el işlerinden hiç anlamıyo:) bakalım gelirken neler almış getirecek bekliyorum:)

Senin seyahate az kaldı...
Umarım zor olmaz eşinden ayrılman..

Burcu Demirel dedi ki...

carsamba gunu cikiyorum y ola insallah kizlar.. ayrilmak zor olucak gercekten..simdiden cok zor ;( ama bebek icin katlanicas..
patchwork cok guzel gercekten, ama acaip el becerisi ve cok sabir istiyor, annem bu isler icin yaratilmis ama kesinlikle annemin kizi degilim ;) turkiyeye gidince ben de ufak bi deneme yapicam..

Duygu Unal dedi ki...

cok tatli olmus :)

Burcu Demirel dedi ki...

Saol Duygu'cum..Daha resmini cekmeye fırsat bulup koyamadigim bir suru var, neyse ki zamanim artık bol :)