10 Eylül 2008 Çarşamba

Tersi mumkun mu?


Bugun annemle bir alisveris merkezinden cikarken, yuksek sesle tartisan genc bir ciftin konusmasina ister istemez kulak misafiri olduk.. Bir kiz erkek arkadasina soyle bagiriyordu : " Sen beni hic sevmiyorsun Cem!".. Cocugun yuzune baktim.."Uff be kizim ne diyosun yaa!" der gibi ,ayni hisleri paylasmayan veya aksini ispat icin cildirmayan bir ifade..Birden icimden su gecti.. Bunun tam tersi bir manzarayi gorme ihtimalimiz ne kadar dusuk.. Yani ayni cumleyi bir erkegin bir kiza bagirdigini gozumde canlandiramiyorum, neden?

Biz mi cok sey bekleriz, yoksa onlar mi kanaatkar? Kadinlar mi daha cok fedakar ve asik , yoksa erkekler mi daha bencil ?

Uzuldum..

5 yorum:

Benim Hayatim dedi ki...

Kadınlar daha fedakar ve aşık 'a bir oy benden :)

Adsız dedi ki...

:d seni üzülmekten kurtaryım yengocumm:D
hiçç üzülme sen:D Örümceğine bol bol böyle sözler söylüyolar:d
nihaha

Yapıncak Gürerk dedi ki...

Offf Burcu, nasıl bir konuya girmişsin böyle. Kitap yazmalık...

Tersi mümkün değil tabii ki bu arada... Yine de yaşam insana bir şeyler öğretiyor bu ilişki vaziyetlerinde, zaman geçtikçe yani belki de ortalarda bir yerlerde buluşmak mümkün olabiliyor.

Ya da olamıyor?
Ne oluyor?
Cevabı da zor yahu!

Burcu Demirel dedi ki...

evet..sanirim duzgun giden iliskiler o bahsedilen ortalarda bulusabilmis olanlar..ama e olursa olsun , belki kadinin fitratindan kaynakli, yaradilis sebepli..kesinlikle erkekler -istisnalar kaideyi bozmaz-kadinlar kadar duygusal bakmiyorlar iliskilere..daha realistler, onlar icin birseyin ispati veya gereksiz tekrari anlamsiz..ama biz kadinlar her sabah yenien baslamak istiyorus sanki..ne bilim..

Esin dedi ki...

tersi mümkün mü ? sanmıyorum...
Napalım böleyiz işte,alahtan zamanla kocalar halden anlıyorda bizim o yönümüzü doyuruyorlar :)