12 Eylül 2008 Cuma

Bugunlerde..

Bugunlerde Poyraz devamli yeni seyler ogreniyor..Antenler acik anlicaniz ;) Henuz ( hala) yurumeye niyetimiz yok ama, emeklemesi saatte 10 kmye filan cikti herhalde :))))

Son 1-2 gundur cok soz dinlemeye basladi.. Televizyonu ve isiklari acma kapama konusunda tecrubelendik.. Her soyledigimde yapmiyor gerci, kendi de istiyorsa eger ;) Birseyi ver oglum, getir oglum dendiginde guzelce yapiyor..



Kendi kendine yemek yeme calismalarina basladik.. Yemek istemedigi zamanlarda bile eger kasik/catal elinde olursa zevkle ve heyecanla agzina goturuyor.. Ozellikle catalla seftali yemege bayiliyorus ;) Daha kendi catali saplamayi beceremiyor ama yakindir..


Bu aralar ev harp alani gibi.. Butun koltuk minderleri yerlerde.. Altindan gecelim, yikalim bastan yapalim derken aksam oluyor..Ha oruc oruc bunca hareket kolay mi? hic degil ne yalan solim ;) zaten susadikca Poyraz'a su iciriyorum..

Takla atmayi cok seviyorus.. Brukseldeyken little gym'de yapiyorduk, demek ki unutmamis, buraya gelince daha bir istekli yapmaya basladi, orda cok eglenceli gelmiyordu.. Simdi hadi oglum takla atalim deyince hemen pozisyon alip benim onu cevirmemi bekliyor, bitince de kendini mutlaka alkisliyor..

Evdeki butun cekmece ve dolaplarin ici disinda.. Biz de oturup izliyoruz, sonra o sIkIlIp gidince hepsini topluyoruz..Hayir katli halleriyle biraksa kolay olacak, inadina yapar gibi ucunu tuttugu seyleri sallayip oyle atiyor :)


Butun bunlarin yaninda zor bikac gun de gecirdik..Poyraz sag ust azi disini cikardi gecen hafta..Tabi beraberinde ishal, ates ve huysuzlukla..Beklemedigimiz icin biz bunlarin sebebini baska seyler sandik ama kocaman disi gorunce demek buymus dedik..Simdi artik yiyecekler sadece onde degil sagda da cignenmeye basladi..Dis sayimiz 9'a cikti..

Beraber yatma olayina dun gece son verdik..Burdayken alistiralim diye dun geceden itibaren kendi yataginda yatmaya basladi..Bekledigimiz kadar zor gecmedi gece..Ben yine yanindaydim ve uyandiginda onu yatistirip tekrar dalmasini sagladim..Beraber yatmaktan sikayetci degildik ne yalan solim ama gunduz uykularinda mecburen yer yatagi yapiyorduk, uyanip dusmesin diye..Dondugumuzde bu zor olucandan artik yavas yavas gecise basladik..Burada cami evimize cok yakin oldugundan sabah ezanlarina aglayarak uyaniyor..Gunduz korkmuyor, hatta ezani duyunca elini kulagina goturuyor,uzun uzun dinliyor, ama alisik olmadigindan olsa gerek sabah ezani baslar baslamaz uykusunda oturup aglamaya basliyor.Simdilik tum pencere ve kapilari kapayarak sesi azaltmaya calisiyorus ama alisir yakinda sanirim..bakalim gunler ne gosterecek..

Veee...Iste bu da , bayramliklariyla bizim sucu Poyraz efendi ;)

10 yorum:

Adsız dedi ki...

bızde dort gozle poyrazdan haberler beklıyorduk cook tsk ederız annesııı bayıldım tek kelımeyle, bu ne sımdı damat gıbı olmus yaa super.
annesı bol bol okuyun sız bu kucuk erkeke nazar degmeye masallah
sevgıler..

AsYa dedi ki...

Burcu,
sanki Efe'den haberler izlemiş gibiyim:)
Çekmece boşaltmalar ,evi dağıtmalar,damacanın tepesinde bitmeler,Tv'deki parmak pardon el izleri:)))
Süpersin Poyraz böyle devam et:))
Az kaldı annen aslında yürüyünce neler yapacağını görecek:))
ee bizde burdan..
siz döndünüz mü TR'yeBurcu?

Burcu Demirel dedi ki...

gulsum > allah damatlini da gostersin insallah teyzesi ;) ole derler ya..

Asya > yaw bi turlu yurumedi gitti..ha yurudu ha yurucek 1 yasina giriyo nerdeyse..ama dedin gibi zorsa bi da dusunmek lazim :) biz ankaradayiz ama henuz temelli donus degil..Aralik gibi tamamen donmus olucas insallah..hicbisey kalmadi yani..zaten bi yerlesim evime, hepinizi davet edicem , bi tanisalim artik yahu :))

Yesim dedi ki...

Poyraz'a tatil yaramış çok büyümüş maşallah :) Ve evet emekleme hızı da acayipmiş tv ye nasıl da koşturarak gidiyo :)) Öpüyorum sizi...

Adsız dedi ki...

slm,ben gökşen,kırıkkale'den.hergün takip ediyorum sitenizi poyraz ne cinlik yapmış bakalım bugün diye:-))şu gözlere bak ya,allah nazardan saklasın bu küçük adamı.sevgiler poyraza ve annesine.

Burcu Demirel dedi ki...

yesimcim > bak sana soluyorum, en iyi zamanlarin bu zamanlarin.. yani kizin icindeyken, sonrasi icin bol bol dinlen derim ;)

goksen > slm goksencim, tanistigimiza sevindim.iyi dualarin icin tesekkurler..

Unknown dedi ki...

maaşallah çoook tatlı!

Esin dedi ki...

burcu bence yürüsün diye heveslenme,yürüdüğü anda her şey iki katına çıkıyor,yaramazlık,hız,sinir harbi,endişe vs vs.
Ve Yazından anlıyorum ki bütün 2007 modeller ,çok yaramaz :)

Anne ve Bebisi dedi ki...

hahaha Burcu son fotoya bayıldımm bayıldımmm :))) Masallah ya:))) Cin bakışlı seniii :)))

Yürümeye de başlamış, hadi hayırlı olsun :) Artık tutabilene aşkolsun :))

Kirpikteki Gözyaşı dedi ki...

Merhaba Burcu. Bayıldım videolara ve de sucu Poyraz Efendi'ye. Çok tatlı! Maşallah! Eee artık yürümüş de sayılır;) Yakında koşar siz de peşinden;) Kocaman öp annesi benim için Poyraz'ı:))