14 Mart 2007 Çarşamba

Bizim Mucizemiz..




Yan yana gelmiş iki pembe çizgi, ancak bu kadar anlam ve heyecan yüklü olabilirdi..Çizgilerin oluşumunu beklerken geçen o 3 dakikaya, ancak bu kadar karmaşık duygu sığdırılabilirdi..Gözyaşları bile..

Ailemizin yeni üyesi, bizim mucizemiz yola çıktı.. Hissetmiştim, sanki haber vermişti bana geldiğini..Yola çıkış haberini aldığımda babamız yanımızda değildi.. Ama 27 Ocak'ta benden ,belkide hayatının en güzel doğumgünü hediyesini aldı..

Bu gerçekten bir mucize, insanın başta inanası gelmiyor. Dünyaya birini getirmek, gerçek bir aile olmak, büyütüp yetiştirmek için sana hediye edilen ufacık minicik bi varlik.. Bir sürü endişe ve bir sürü soru beraberinde geliyor; Acaba doğru zaman mı? Acaba hazır mıyız? Acaba onun bu dünyada nefes almaya başlaması için gerekli ve yeterli şartların hepsi sağlandı mı? İnsan kendinden çok o ufacık damlayı düşünmeye başlıyor, ilk dakikadan itibaren hem de.. Global isinma icin bile daha cok uzuluyorum artik..Hiç bencil olamıyorsun.. Babasının, babanesinin,ananesinin,halalarının,dayısının,büyükannelerin, büyükbabaların onu aslında nasıl sessizce ama çok istediklerini farkediyosun..Birden aslında onca kadının ve erkeğin sahip olmak için çabaladığı varlığın senin yediklerine ortak olduğunu düşünüyosun..Dünyadaki annelik duygusunu tadan şanslı kadınlardan biri oluveriyorsun..Bunun için Allah'a şükrediyorum..

Gelirken yanına birini daha almış bebegimiz.. Özge'nin bebeğini de getiriyor.. hem de aynı zamanda yola çıkmışlar.. Bu kadar olur..Tıpkı Özge ve benim şakayla karışık planladığımız gibi; ama başkası tarafından yapılan planın üzerinden geçmekti belkide sadece.. Gerçi erken geliyorlar ama olsun, onları dört gözle bekliyoruz :)

Bebeğimiz yola çıktı.. Yarin 12 haftalik olacak.."Bebeğinizi beklerken sizi neler bekler?" başucu kitabı, "Anne seni duyuyorum" alındı..Simdiden ufak ufak bi suru kiyafet,minik minik seyler.. Doktor muayenemizde hersey yolundaydi cok sukur..Baslarda zor zamanler gecirtti bana ama su anda yavas ama emin adimlarla ilerliyor ;) Onun icin bugune kadar agzima koymam dedigim brokoliyi bile tabak tabak yiyorum..Ozgeyle hergun Bruksel-Ankara hattinda degisme ve gelismeleri paylasiyoruz..



Umarım çok sağlıklı, çok şanslı, çok mutlu, çok başarılı, olmasını isteyeceğimiz gibi bir hayatın olur bebek.. Baban ve ben seni çok seviyorus, bunu sen de hissedeceksin..

Annen..
(resim: http://my.opera.com)

4 yorum:

Duygu Unal dedi ki...

cok mutlu oldum burcucum, tebrik ederim tum aileyi..saglikla keyifle dogsun, buyusun minigin :) kendine cok cok dikkat et olur mu?
duygu

Burcu Demirel dedi ki...

tesekkurler duygu ablasi ;) umarim oyle olur..insallah hersey yolunda gider, hepberaber izleriz gun gectikce nasil buyuyup,bana neler yasattigini ..

Adsız dedi ki...

Sanırım bu geceki ruyamdan sonra iyice hissettim bu minik yüreği.rüyamda tam 7iz yeğenlerim oluyodu.ve ben tiplerinden karakterlerini çıkartmaya çalışıp sana sölüyodum..bak burcu abla,bu inatcı olcak,bu neselı olcak,bu sonmurtuk olcak...bembeyaz karların ustunde beraberce oynatıyoduk onları..sanırım hiç unutamycagım ruyalar top 10 lıstemın ılk sırasına girdi bu ruya.Ne diyim hoşgeldin dünyamıza minik demirel..
Haloşun

Burcu Demirel dedi ki...

yavru kartalin halasi.. sanirim sen pamuk prenses ve yedi cucelerden etkilendim,muhtemelen kendini prenses sandigin icin ;) hayatiniz bundan sonra hic olmadigi kadar degisecek buna hazirlikli olun halalar..optum